Kevytyrittäjyys

Saat käyttöösi helpon ja toimivan laskutuspalvelun sekä jokaisen kevytyrittäjän kaipaaman tukipalvelun. Autamme sinua menestymään ja ansaitsemaan osaamisellasi. Liity ilmaiseksi, voit laskuttaa samantien ilman piilokulujen pelkoa.
Helpompaa laskutusta

Mitä kevytyrittäjyys tarkoittaa?

Omapajan kevytyrittäjänä toimiminen on erinomainen ja turvallinen vaihtoehto oman yrityksen perustamiselle. Se mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan ilman oman yrityksen (y-tunnuksen) perustamista. Kevytyrittäjänä työsi laskutus tapahtuu Omapajan laskutuspalvelun avulla. Hankit itse asiakkaasi ja sovit toimeksiannon ja työsi hinnan suoraan asiakkaasi kanssa. Kevytyrittäjänä olet itsenäinen yrittäjä, etkä ole työsuhteessa toimeksiantajaasi. Tulosi saat palkkana. 

Kun laskutat työsi Omapajan kautta, asiakkaasi maksaa laskusi Omapajalle, jonka jälkeen Omapaja maksaa palkan tilillesi. Omapajassa voit ottaa vastaan myös käteis- ja korttimaksutilityksiä asiakkailtasi. Kevytyrittäjänä et ole kirjanpitovelvollinen, sillä toimit laskutuspalvelun kautta. Omapaja tekee kirjanpidon puolestasi ja hoitaa kaikki tarvittavat ilmoitukset ja tilitykset Verohallinnolle. Olet siis vapaa yrittäjän byrokratiasta ja kaikki maksusi ja ilmoituksesi hoidetaan Omapajan toimesta. Voit keskittyä omaan työhösi ja kehittämään toimintaasi.

Näin aloitat Omapajan kevytyrittäjänä

Näin helppoa se on

1
Tee tunnukset Liity palveluun, saat laskutustyökalun tunnukset heti käyttöösi
2
Täydennä tietosi Täydennä omat henkilötietosi laskutustyökaluun.
3
Tee työ, luo lasku Tee sopimasi työ asiakkaallesi ja laskuta työsi Omapajan kautta
4
Saa palkka Asiakkaasi maksaa laskun ja Omapajan maksaa palkan tilillesi

Näin toimit kevytyrittäjänä

Kevytyrittäjänä hankit itse asiakkaasi ja sovit työn sisällöstä sekä hinnasta suoraan asiakkaasi kanssa. Kun olet tehnyt sovitun työn, teet laskun asiakkaallesi Omapajan laskutusjärjestelmässä. Kun asiakkaasi on maksanut laskun, Omapaja maksaa palkan tilillesi. 

Voit toimia kevytyrittäjänä lähes kaikilla toimialoilla. Voit tehdä töitä esimerkiksi media-, rakennus- ja viihdealalla yhtä aikaa.

Sopiiko kevytyrittäjyys sinulle?

Voit toimia Omapajan kevytyrittäjänä lähes kaikilla toimialoilla. Voit esimerkiksi tehdä töitä rakennustöissä, siivoajana ja esiintyjänä yhtä aikaa. Jos alallasi vaaditaan erityisiä lupia, sinun kannattaa ensin selvittää voitko toimia kyseisellä alalla kevytyrittäjänä.

Voit toimia sekä päätoimisesti että sivutoimisesti kevytyrittäjänä, tai voit laskuttaa vain yksittäisiä työsuorituksia Omapajan kautta.

Aloita kevytyrittäjyys liittymällä Omapajaan

Liittyminen Omapajaan on ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään. Omapajan laskutuspalvelun kautta toimiminen on turvallista. Kun sinulla ei ole laskutusta, sinulle ei aiheudu kulujakaan. Maksat Omapajan palvelumaksua vain silloin, kun sinulle maksetaan palkkaa Omapajan kautta.

Kun aloitat työskentelyn kevytyrittäjänä, sinun ei tarvitse rekisteröidä yritystäsi eikä siten maksaa rekisteröinnistä aiheutuvia kuluja. Et myöskään tarvitse alkupääomaa kevytyrittäjyyden aloittamiseen.

omapaja-valokuvaaja
Säästy kirjanpidolta ja muulta paperisodalta Omapajan kevytyrittäjänä toimiminen sopii sinulle erityisen hyvin, jos et ole kiinnostunut pyörittämään oman yrityksen laskutusta, kirjanpitoa ja verotusasioita. Kun toimit Omapajan kevytyrittäjänä, sinun ei tarvitse huolehtia näistä asioista, sillä Omapaja huolehtii ne puolestasi. Voit siis keskittyä oman toimintasi kehittämiseen ja kasvattamiseen.
Kevytyrittäjyys sopii erityisesti työsuoritustesi myyntiin Kevytyrittäjyys sopii tilanteisiin, joissa myyt omia työsuoritteitasi. Voit myös myydä itse valmistamiasi tuotteita kevytyrittäjänä. Jos tarkoituksesi on toimia pelkästään tuotteiden jälleenmyyjänä, sinun on suositeltavampaa perustaa oma yritys. Voit kuitenkin myydä tuotteita ja tarvikkeita Omapajan kautta, jos ne liittyvät työsuoritukseesi. Voit myös laskuttaa myyntiedustajana myyntipalkkiosi toimeksiantajaltasi.
Kevytyrittäjyys sopii niin sivu- kuin päätyöksikin Moni luo nykyään työpaikkansa itse. Kevytyrittäjyys on tähän hyvä reitti. Voit työskennellä kokoaikaisesti, niin sanotusti itsensä työllistäjänä keskittyen täysillä työhösi.

Jos sinua taas kiinnostaa lisätienestit päätyön tai opiskeluiden ohella tai vaikkapa eläkeläisenä, kannattaa tällöinkin pitää huolta ettei laskuttaminen käy työstä.
Kokeile liikeideaasi ja yrittäjyyttä turvallisesti Palvelumme sopii tilanteisiin, joissa toimit toimeksiantosuhteessa toimeksiantajaasi nähden, ja sovit itse työsuorituksista ja työsi hinnasta toimeksiantajan kanssa.

Omapajan kevytyrittäjänä voit myös testata omaa liikeideaasi ennen oman yrityksen perustamista. Kevytyrittäjänä voit helposti kokeilla yrittäjyyttä ja kerätä asiakkaita. Kun haluat perustaa oman yrityksen, voit silti jatkaa Omapaja Talouspalveluiden asiakkaana.
Ole yrityskumppaneidemme löydettävänä Jos sinulla ei vielä ole asiakkaita, voit silti liittyä Omapajan laskutuspalveluun ja täyttää Osaajia-profiilin. Tämän jälkeen Omapajan kumppaniyritykset voivat lähettää sinulle sopivia työtarjouksia, joita voit vapaasti vastaanottaa ja laskuttaa kevytyrittäjänä.
Omapajan edut paljon laskuttavalle Selkeän hinnoittelun lisäksi haluamme myös ”palkita” paljon laskuttavia tarjoamalla heille porrastetun palvelumaksun. Mitä enemmän laskutat, sitä pienempi on palvelumaksusi. Katso hinnastomme.

Kokemuksia kevytyrittäjiltämme

Millainen kevytyrittäjä olet?

Aloita kevytyrittäjyys, liity ilmaiseksi Omapajaan

Omapajaan liittyminen on sinulle aina ilmaista eikä velvoita mihinkään. Ellet laskuta, ei tule kulujakaan. 

Omapajan kevytyrittäjän FAQ

Nämä asiat sinun on hyvä tietää kevytyrittäjyydestä.

1. Rekisteröityminen Rekisteröidy Omapajan laskutuspalveluun Omapajan nettisivujen kautta. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset kirjautumaan Omapajan laskutusjärjestelmään. Kirjaudu laskutusjärjestelmään ja täytä ensimmäiseksi omat henkilötietosi, verokortti, palkanmaksutapa sekä YEL-vakuutustiedot. Voit myös valita markkinointinimen, joka näkyy asiakkaallesi lähtevällä laskulla.
2. Laskun tekeminen Laskutusjärjestelmässä voit tehdä laskuja asiakkaillesi valmiin laskupohjan avulla. Kun olet täyttänyt laskupohjaan asiakkaasi tiedot sekä laskuttamasi työn tiedot, laskusi tulee ensin tarkastettavaksi Omapajan taloushallinnon tiimille. Tarkastamme, että laskun tiedot ovat oikein ja lähetämme sitten laskun asiakkaallesi valitsemallasi lähetystavalla, joko verkkolaskuna, sähköpostilaskuna tai postitse.
3. Arvonlisävero Kun teet laskua laskutusjärjestelmässä, sinun tulee huomioida, että laskulle lisätään arvonlisävero. Arvonlisäverokanta on useimmiten 24%, mutta se voi olla tietyissä tapauksissa 14% (elintarvikkeet ja ateriapalvelut), 10% (esim. liikuntapalvelut) tai 0% (esim. rakennusalan käännetty alv-velvollisuus). Arvonlisäveron maksaa aina tuotteen tai palvelun ostaja. Jos asiakkaasi on yritys, se saa vähentää laskuun sisältyvän arvonlisäveron omalla arvonlisäveroilmoituksellaan. Kun toimit kevytyrittäjänä ilman omaa y-tunnusta, et voi hyödyntää arvonlisäveron alarajahuojennusta.
4. Käteis- ja korttimaksut

Omapajan kevytyrittäjänä voit ottaa vastaa asiakkailtasi myös käteismaksuja ja korttimaksuja. Käteismaksut kirjaat Omapajan laskutusjärjestelmään ja voit tulostaa sieltä kuitin asiakkaallesi. Tämän jälkeen siirrät käteismyynnit Omapajan pankkitilille ja voit nostaa palkan käteismyynneistä.

Voit ostaa Omapajan kautta iZettle-korttimaksupäätteen (hinta 97,96e) ja liittyä Omapajan iZettle-tiliin. Asiakkaasi maksaa sinulle maksupäätteellä ja me kirjaamme korttimaksumyynnit laskutusjärjestelmään. Voit sen jälkeen nostaa korttimaksumyynneistä palkan. iZettle veloittaa palvelusta oman palvelupalkkionsa, joka on 1,95% korttimaksuista. Lisätietoa iZettlen maksupäätteistä ja palvelusta voit lukea iZettlen sivuilta.

5. Työstäsi aiheutuvat kulut Voit vähentää Omapajan kautta suoraan työskentelystäsi aiheutuvia kuluja. Kulut merkitään laskutusjärjestelmään kuittien kera ja niitä voivat olla esimerkiksi tarvike- ja materiaalikulut, työmatkaan liittyvät matkaliput, työskentelyysi liittyvät postikulut yms. Omapajan kautta et voi vähentää kuluja, joihin liittyy yksityiskäytön mahdollisuus tai ne ovat pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitettuja koneita tai laitteita. Näin ollen et voi vähentää Omapajan kautta esim. tietokonetta, puhelinta, ravintolaillallista asiakkaasi kanssa, ammattikirjallisuutta tai koulutuskuluja.

Kulujen vähentäminen tarkoittaa sitä, että kulut huomioidaan palkanmaksusi yhteydessä vähennyksinä. Ne pienentävät sitä summaa, josta pidätetään ennakonpidätys verokorttisi mukaan. Kulukorvaukset ovat siis sinulle maksettaessa verovapaita korvauksia.

Tiettyjä kuluja voit vähentää omalla veroilmoituksellasi kerran vuodessa. Tällaisia kuluja voivat olla esim. YEL-vakuutusmaksut, Omapajan pidättämät palvelu- ja vakuutusmaksut, työhuonevähennys, ammattikirjallisuus, työvälineet ja tietoliikenneyhteys.
6. Työstäsi aiheutuvat matkakulut

Jos joudut matkustamaan työsi takia, sinulle voidaan maksaa matkakorvauksia Omapajan kautta. Matkakorvauksia ovat kilometrikorvaus omalla ajoneuvolla matkustettaessa sekä päivärahat ja ateriakorvaukset. Työmatkojen tiedot ja haettavat matkakorvaukset merkitään Omapajan laskutusjärjestelmään.

Sinulle voidaan korvata Omapajan kautta matkakustannusten korvauksia kahdella eri tavalla:

1. Jos laskutat matkakorvaukset asiakkaaltasi ja merkitset ne laskulle erikseen käyttäen ”lisää matkakorvaus” -toimintoa

- Matkakorvaukset maksetaan sinulle täysin verovapaina matkakorvauksina

2. Jos et laskuta matkakorvauksia asiakkaaltasi tai ne sisältyvät kokonaisveloitukseen

- Matkakorvaukset voidaan korvata sinulle ilman, että niistä pidätetään maksettaessa ennakonpidätystä. Sinun tulee vaatia matkakorvauksia vähennettäväksi omalla veroilmoituksellasi.

- Huom! Verotuksessa vähennyskelpoinen määrä on usein pienempi, kuin verovapaasti maksettavan matkakorvauksen määrä on. Tarkista Verohallinnon ohjeistuksesta vähennyskelpoisten matkakulujen määrä kyseiselle vuodelle.

7. Palkanmaksu

Palkka maksetaan sinulle sen jälkeen, kun asiakkaasi on maksanut laskun Omapajalle. Voit valita haluamasi palkanmaksutavan omissa tiedoissasi. Sinun on mahdollista nostaa palkka heti, kun asiakkaasi on maksanut laskun tai voit myös valita itse tietyn palkanmaksupäivän. Sinun tulee kuitenkin nostaa palkka kuukausittain, eli sitä ei voi kerryttää pitempiä aikoja. Verokortin palkanmaksua varten voit toimittaa helposti lataamalla kuvan verokortista laskutusjärjestelmään omiin tietoihisi.

Palkanmaksun yhteydessä huomioidaan ne matka- ja kulukorvaukset, jotka olet syöttänyt laskutusjärjestelmään ja jotka on hyväksytty Omapajan toimesta. Näiden korvausten osalta sinulta ei pidätetä ennakonpidätystä.

Palkastasi pidätetään siis

 • Ennakonpidätys verokorttisi mukaan bruttopalkan osalta
 • Omapajan palvelumaksu 5-7% arvonlisäverottomasta laskutuksestasi
 • Sairausvakuutusmaksu 1,53% bruttopalkan osalta, jos olet YEL-vakuuttamisvelvollinen
 • YEL-vakuutusmaksu, jos olet ottanut YEL-vakuutuksen Omapajan kautta

Saat palkkalaskelman aina palkanmaksun yhteydessä laskutusjärjestelmään. Saat meiltä myös palkkatodistuksen haluamaltasi aikaväliltä.

8. Omapajan palvelumaksu

Omapajan laskutuspalveluun liittyminen on maksutonta, eikä palvelun käyttö sisällä mitään kiinteitä kuukausimaksuja. Omapaja perii palvelumaksun kevytyrittäjältä vain palkanmaksun yhteydessä. Eli maksat palvelusta vain, jos asiakkaasi on maksanut tekemäsi laskun tai olet vastaanottanut asiakkaaltasi käteis- tai korttimaksuja.

Omapajan palvelumaksu on porrastettu neljälle tasolle ja on määrältään 5-7%. Palvelumaksusi suuruus pienenee, kun sinulle kertyy enemmän laskutusta. Palvelumaksu lasketaan arvonlisäverottomasta laskutuksestasi. Esimerkiksi jos olet tehnyt 1000 euron (+alv) laskun, palvelumaksun määrä on 7% x 1000e = 70 euroa. Palvelumaksu vähennetään nettopalkastasi.

Omapajan palvelumaksu kattaa palvelumme:

 • Laskujen lähetys asiakkaalle postitse, sähköpostitse tai verkkolaskuna
 • Käteis- ja korttimaksujen kirjaaminen
 • Kulukorvausten ja matkakorvausten käsittely
 • Automaattiset maksumuistutukset asiakkaalle
 • Vapaaehtoinen ja oikeudellinen perintä
 • Kirjanpito, ilmoitukset ja maksujen tilitys Verohallinnolle
 • Tapaturmavakuutus, oikeusturvavakuutus ja toiminnan vastuuvakuutus
 • YEL-maksujen hallinnointi ja tilitys vakuutusyhtiölle
 • Palkanmaksu ja palkkatodistukset
 • Tilaajavastuulain mukaiset ilmoitukset ja selvitykset
 • Osaajia-sivusto ja työtarjoukset
 • Valmiit sopimuspohjat toimeksiantosopimuksen ja tarjouksen tekemiseen
 • Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostilla arkisin 8.30-16, chat-asiakaspalvelu arkisin 8-22 ja viikonloppuisin 9-18

Mikäli olet YEL-vakuuttamisvelvollinen, pidätämme palkastasi sairausvakuutusmaksun 1,53% laskettuna bruttopalkasta. Sairausvakuutusmaksu on lakisääteinen maksu, joka tilitetään suoraan Verohallinnolle. Sairausvakuutusmaksulla katetaan suomalaisten sairausvakuutuksen kustannuksia.

Omapajan palvelumaksu ja sairausvakuutusmaksu ovat vähennyskelpoisia tulonhankkimismenoja sinun omassa verotuksessasi, eli voit vähentää ne omalla veroilmoituksellasi.

9. Suosittelupalkkio Omapajan laskutuspalvelun käyttäjänä voit nyt suositella palveluamme ystävällesi, naapurillesi tai vaikkapa luokkakaverillesi. Saatte molemmat suosittelustasi 75 € palvelumaksualennusta.

Kun tuttavasi arvonlisäveroton kokonaislaskutus ylittää 500 euroa, 75 € palvelumaksualennus aktivoituu teille molemmille. Suositteleminen onnistuu Omapajan laskutusjärjestelmän etusivulta, mistä voit lähettää tuttavallesi suosittelukoodin sähköpostiin.
10. Vakuutukset Omapajan palvelumaksuun sisältyy myös vakuutukset toiminnallesi. Omapajan kautta olet vakuutettu ryhmätapaturmavakuutuksella, joka kattaa Omapajan kautta laskutettavissa töissä sattuneet tapaturmat. Tapaturmavakuutus ei ole voimassa matkalla työpaikalle. Vakuutusmäärä on hoitokulujen osalta 5000 euroa, kuolemantapauksen osalta 25 000 euroa ja pysyvän haitan osalta 30 000 euroa. Lisäksi tapaturman aiheuttamasta lyhytaikaisesta (alle vuoden kestävästä) työkyvyttömyydestä vakuutusyhtiö maksaa sen ehtojen täyttyessä 30 euron päivärahaa. 

Omapajan kautta olet vakuutettu oikeusturvavakuutuksella sekä toiminnan vastuuvakuutuksella. Vastuuvakuutuksen enimmäiskorvausmäärä on 1 000 000 euroa. Vakuutus korvaa mahdolliset toimeksiantajalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot voimassaolevien vakuutusehtojen mukaisesti. Omavastuu vahinkotapauksissa on pääsääntöisesti 600 euroa. Vakuutus ei korvaa vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet epäammattimaisesti tehdystä työstä.
11. YEL-vakuutus Kevytyrittäjänä sinut katsotaan vakuutusten näkökulmasta yrittäjäksi, minkä vuoksi palkastasi ei pidätetä työntekijän vakuutusmaksuja. 

YEL-vakuutus eli yrittäjän eläkevakuutus on yrittäjän sosiaaliturvan perusta. Sen perusteella lasketaan yrittäjän vanhuus- ja työkyvyttömyyseläke, sairauspäiväraha, äitiys-, isyys-, vanhempainraha, erityishoitoraha, kuntoutusraha, mahdollisuus työttömyyspäivärahaan ja perheelle maksettava perhe-eläke yrittäjän kuolemantapauksen yhteydessä.

Kevytyrittäjänä sinun tulee ottaa itsellesi YEL-vakuutus, mikäli yrittäjän työtulosi on vuodessa yli 8063,57 euroa (vuonna 2021) ja työskentelysi yrittäjänä kestää yli 4 kuukautta. Vakuuttamisvelvollisuus alkaa, kun täytät 18 vuotta ja päättyy, kun täytät 68 vuotta. YEL-vakuutuksen ottaminen ei ole pakollista, jos olet vanhuuseläkkeellä. 

Voit ottaa YEL-vakuutuksen Omapajan kautta valtakirjalla eläkevakuutusyhtiö Elosta. Eläkemaksut määräytyvät prosenttiosuutena valitsemastasi työtulosta. Eläkevakuutusmaksut pidätetään palkastasi Omapajan kautta joka kuukausi ja maksut ovat samansuuruisia kuukausittain. Jos maksettavaa palkkaa ei ole, maksat YEL-maksun itse vakuutusyhtiölle. Voit ottaa YEL-vakuutuksen myös itse suoraan vakuutusyhtiöstä, jos tulosi ovat hyvin epäsäännölliset tai saat yrittäjän tuloja muutakin kautta kuin Omapajalta. YEL-vakuutusmaksut ovat vähennyskelpoisia omassa verotuksessasi.
12. Maksumuistutukset ja perintä Jos asiakkaasi ei maksa laskua ajoissa, lähetämme automaattisesti maksumuistutuksen ja maksuhuomautuksen asiakkaallesi. Mikäli asiakkaasi ei maksa laskua tämänkään jälkeen, lasku on mahdollista siirtää perintäyhtiömme käsiteltäväksi. Omapajan palvelumaksuun sisältyy laskujen vapaaehtoinen perintä sekä oikeudellinen perintä yli 300 e (alv 0%) laskuille.
13. Työtarjoukset ja Osaajia-sivusto Omapajan Osaajia-sivustolla Omapajan kevytyrittäjät voivat julkaista oman osaajaprofiilinsa sekä vastaanottaa työtarjouksia toimeksiantajilta. 

Täydennä oma osaajaprofiilisi laskutusjärjestelmässä, julkaise se Osaajia-sivustolle ja voit vastaanottaa työtarjouksia Omapajan kumppaniyrityksiltä! 

Voit myös jakaa omaa osaajaprofiiliasi sosiaalisessa mediassa ja saada sitä kautta lisää näkyvyyttä omalle yritystoiminnallesi.
14. Tarjouspohja ja toimeksiantosopimus Omapajan laskutusjärjestelmässä voit luoda asiakkaallesi hyvännäköisen tarjouksen käyttäen Omapajan tarjouspohjaa. Tarjouksen voit joko tulostaa pdf-muodossa tai lähettää asiakkaallesi linkin tarjoukseen esim. sähköpostitse.

Kun teet asiakkaasi kanssa sopimusta työstä, voit käyttää hyödyksi Omapajan toimeksiantosopimuspohjaa. Toimeksiantosopimuspohjassa on valmiina yleiset sopimusehdot sekä vastuu- ja salassapitolausekkeet. Sopimukseen voi itse täydentää sopimuksen osapuolet sekä sopimuksen tarkemmat tiedot.
15. Palkkalaskuri

Omapajan helppokäyttöisellä palkkalaskurilla voit laskea, paljonko saat itsellesi rahaa tietystä laskutussummasta. Vaihtoehtoistesti voit laskea, paljonko sinun tulee laskuttaa asiakkaalta saadaksesi tietyn summan itsellesi rahaa. Palkkalaskuria kannattaa hyödyntää oman työn hinnoittelun apukeinona.

Palkkalaskurin löydät täältä.

16. Kevytyrittäjän työttömyysturva

Kevytyrittäjänä olet pääsääntöisesti oikeutettu myös työttömyyspäivärahaan, jos olet työtön ja kevytyrittäjyys on sivutoimista. Paikallinen TE-toimisto arvioi aina kevytyrittäjäksi rekisteröitymisesi jälkeen, onko yritystoimintasi pää- vai sivutoimista. Sivutoimisena kevytyrittäjänä olet useimmiten oikeutettu soviteltuun työttömyyspäivärahaan.

Jos olet Omapajaan liittyessä kuulunut palkansaajan työttömyyskassaan ja kevytyrittäjyys on sivutoimista, kassan jäsenyyttä voi edelleen jatkaa ja työttömänä olleessasi voit nostaa soviteltua ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa.

Kevytyrittäjyys ei kuitenkaan kerrytä palkansaajakassan työttömyysturvan työssäoloehtoa. Sen sijaan, jos yritystoiminnan vuosityötulosi ylittävät 13 247 euroa (vuonna 2021), voit liittyä yrittäjien työttömyyskassaan ja kerryttää työttömyysturvan työssäoloehtoa sinne.

17. Asiakaspalvelu

Omapajan asiakaspalvelu palvelee puhelimitse 044 4100 500 ja sähköpostitse toimisto@omapaja.fi arkisin 8.30-16. Chat-asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-22 ja viikonloppuisin klo 9-18. Voit kysyä asiakaspalvelustamme neuvoa kaikkiin kevytyrittäjyyteen liittyviin kysymyksiin.