Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

Omapajan tarina

Omapaja syntyi kokeneiden yritysvalmentajien halusta rohkaista ihmisiä yrittäjyyteen.

Markku_Jaaskelainen-Omapaja_perustaja
 • 2011 – Omapajan perustaminen

  Omapajan taustalla ovat yritysvalmentajat Markku Jääskeläinen ja Ilkka Karttunen, joilla molemmilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus yrittäjyysvalmennusten järjestämisestä. Järjestäessään valmennuksia aloitteleville yrittäjille kaverukset totesivat, että osa valmennukseen osallistuneista perusti oman yrityksen, mutta osalle yrityksen perustamisen kynnys oli liian korkea. Markku ja Ilkka miettivät, miten saisivat madallettua yrittäjyyden kynnystä. Näin syntyi Omapaja.
 • Työelämä on murroksessa

  Työelämä on rajussa murroksessa. Vakituiset, kokoaikaiset työsuhteet vähenevät kiihtyvällä vauhdilla, ja työ ja osaajat eivät kohtaa samalla tavalla kuin ennen. Yrityksissä on edelleen tekemättömiä töitä, mutta kynnys työntekijän palkkaamiseen on korkea. Yritykset mieluummin ostavat työtä kuin palkkaavat uutta työvoimaa. Omapaja vastaa työelämän muutokseen tarjoamalla vaihtoehtoisia tapoja työllistää ja työllistyä, jotta työntekeminen Suomessa saadaan pysymään kannattavana jatkossakin.
 • Omapajan missio

  Omapajan missiona on yrittäjyyden edellytysten lisääminen yhteiskunnassa sekä ihmisten sisäisen yrittäjyyden edistäminen. Pyrimme siihen, että tulevaisuudessa entistä useampi ihminen tekee työtä intohimolla ja on ylpeä tekemästään työstä. Kaikista parhaiten se mielestämme onnistuu, kun ihmiset kokevat tekevänsä työtä itselleen ja saavat vaikuttaa paremmin työhönsä.
 • Yrittäjäksi helpommin ja turvallisemmin

  Me Omapajassa haluamme olla luomassa yrittäjähenkisille ihmisille entistä helpompia tapoja ansaita omalla osaamisella. Haluamme tehdä yrittäjyyden aloittamisen mahdollisimman helpoksi, jotta yrityksen perustamisen varjopuolet eivät himmentäisi ihmisten sisäisen yrittäjyyden paloa. Yrittäjyyden edistämisessä olemme tulevaisuuden työelämän pioneereja.
helppo-tie-yrittajaksi

Aloita kevytyrittäjyys

Liity ilmaiseksi tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin. Hoidamme töidesi laskuttamisen, kirjanpidon ja vakuuttamisen. Ilman kuukausimaksuja ja piilokuluja. 

Rekisteröidy ilmaiseksi
herokuva-kevytyrittajyys

Perusta oma yritys

Yrittäjäasiakkaanamme voit keskittyä tuotteen ja palvelusi myymiseen. Omapajassa voit perustaa minkä tahansa yritysmuodon. Suosittelemme sinulle toiminimen tai osakeyhtiön perustamista.

Rekisteröidy ilmaiseksi