Aloita yrittäjyys

Kevytyrittäjyys vai oma yritys? Sillä ei ole väliä, kunhan vain valitaan sinulle paras mahdollinen yritysmuoto. Omapajassa onnistuu kaikenlainen yrittäjyys. Hoidamme uuden yrityksesi taloutta niin, että voit keskittyä täysillä työhösi.

Tilitoimisto uusille yrittäjille kiinteällä kuukausihinnalla

Olit sitten kevytyrittäjä, entinen kevytyrittäjä, aloitteleva toiminimiyrittäjä tai osakeyhtiön perustaja, niin kumppanuus kanssamme tuo toimintaasi vapautta. Omapajan yrittäjänä voit kiinteällä kuukausihinnalla keskittyä rauhassa työhösi ilman arvailuja palvelun laadusta tai seuraavan laskun suuruudesta.
Me annamme yrityksellesi aikaa sekä oikeita lukuja liiketoimintasi kasvattamiseksi. Voit keskittyä intohimoosi ja olla ylpeä tekemästäsi työstä. Toimimme paperittomasti ja digitalisaatiota hyödyntäen. Tämä lupaa sinulle enemmän aikaa oikeille töille, eikä virheille ja tehottomalle paperisodalle. Käsittelemme kaiken aineiston sähköisenä. Kaikki yrityksesi tieto kulkee taskussasi ja pääset tarkastelemaan niitä milloin ja missä tahansa. 

Hei, olen Kirsi

ja haluan olla apunasi yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Olen toiminut päätoimisena yrittäjänä yli 10 vuotta ja saanut näin vahvan tuntuman siihen, millaista se yrittäjän arki on. Minulla on hyvä käsitys siitä, millaista palvelua ja millainen yritysmuoto sinulle olisi järkevin.

Otathan minuun yhteyttä, mikäli tarvitset apua yrityksesi perustamiseen. 

Kirsi-Filppula_Omapajan-Talouspalvelut-Oy

 

Edelläkävijän matkassa toiminta on tehokkaampaa

Ulkoistamalla uuden yritystoimintasi taloushallinnon Omapajalle saat yrityksellesi kiinteähintaisen talouspalvelun. Säästyt turhalta jumppaamiselta ja tiedät aina mitä taloushallintosi maksaa. Voit rauhassa käyttää työaikasi puhtaasti yritystoimintasi kehittämiseen.

Voit myös hyvillä mielin unohtaa mappiarkistot ja paperivuoret, koska mekin olemme ne unohtaneet. Palvelumme on tunnettu automaattisesta tiedonkäsittelystä. Tämä tietää vähemmän virheitä, penkomista ja korjaamista. Meidän molempien aika jää oikeille töille. Olet perillä yrityksesi taloudesta missä ja milloin tahansa.

Aleksi Noponen, kevytyrittäjä ja personal trainer

Perusta oma yritys – Ota Kirsiin yhteyttä!