Yrittäjyys

Kevytyrittäjyys vai oma yritys? Sillä ei ole väliä, kunhan vain valitaan sinulle paras mahdollinen yritysmuoto. Omapajassa onnistuu kaikenlainen yrittäjyys. Hoidamme yritystoimintasi taloutta niin, että voit edelleen keskittyä täysillä työhösi.

Tilitoimistopalvelut kiinteällä kuukausihinnalla

Olit sitten kevytyrittäjä, entinen kevytyrittäjä, aloitteleva toiminimiyrittäjä, osakeyhtiön perustaja tai jo kovaa tulosta takonut pk-yrittäjä, niin kumppanuus kanssamme tuo toimintaasi vapautta. Omapajan yrittäjänä voit kiinteällä kuukausihinnalla keskittyä rauhassa työhösi ilman arvailuja palvelun laadusta tai seuraavan laskun suuruudesta.
Me annamme yrityksellesi aikaa sekä oikeita lukuja liiketoimintasi kasvattamiseksi. Voit keskittyä intohimoosi ja olla ylpeä tekemästäsi työstä. Toimimme paperittomasti ja digitalisaatiota hyödyntäen. Tämä lupaa sinulle enemmän aikaa oikeille töille, eikä virheille ja tehottomalle paperisodalle. Käsittelemme kaiken aineiston sähköisenä. Kaikki yrityksesi tieto kulkee taskussasi ja pääset tarkastelemaan niitä milloin ja missä tahansa. 

Palvelupaketit yrittäjyyden kaikkiin vaiheisiin

Edelläkävijän matkassa toiminta on tehokkaampaa

Ulkoistamalla yritystoimintasi taloushallinnon Omapajalle saat yrityksellesi kiinteähintaisen talouspalvelun. Säästyt turhalta jumppaamiselta ja tiedät aina mitä taloushallintosi maksaa. Voit rauhassa käyttää työaikasi puhtaasti yritystoimintasi kehittämiseen.

Voit myös hyvillä mielin unohtaa mappiarkistot ja paperivuoret, koska mekin olemme ne unohtaneet. Palvelumme on tunnettu automaattisesta tiedonkäsittelystä. Tämä tietää vähemmän virheitä, penkomista ja korjaamista. Meidän molempien aika jää oikeille töille. Olet perillä yrityksesi taloudesta missä ja milloin tahansa.

Aleksi Noponen, kevytyrittäjä ja personal trainer

Taloushallintoa ilman paperipinoja

Käytämme parerittoman palvelumme tuottamiseen Netvisor-ohjelmistoa. Netvisorin Premium Partnerina toimimme 100% verkossa ja pystymme olemaan yrityksesi tukena ajasta tai paikasta riippumatta.