Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

Yrittäjyys omalla Y-tunnuksella

Kun yrittäjyys ja oman yrityksen perustaminen on sinulle ajankohtaista, valitse avuksesi kumppani, joka tarjoaa palvelun kaikille yritysmuodoille. 

Yrityksen perustaminen Omapajassa on helppoa

Oman yrityksen perustaminen

Kun oman yrityksen perustaminen on sinulle ajankohtaista, valitse avuksesi kumppani, joka tarjoaa palvelun kaikille yritysmuodoille.

Perusta toiminimi
Perusta osakeyhtiö
hero-yrityksen_perustaminen

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Kevytyrittäjäpalvelustamme tuttu helppous ja turvallisuus on nyt yrittäjiemmekin saatavilla. Autamme kaikissa vaiheissa oman yrityksesi perustamisessa ja toiminnassa.

1
Yritysmuoto
Autamme yritysmuodon valinnassa
2
Perustaminen

Perustamme yrityksesi yhdessä sinun kanssasi

3
Pankkitili
Perustamme yhdessä yritystilin pankkiin
4
Järjestelmät

Opetamme sinut käyttämään järjestelmiämme

Keskity työhösi, siitähän sinulle maksetaan

Palvelu kaikille yritysmuodoille

Oma Yritys -palvelumme tekee yrityksesi taloushallinnosta helppoa ja vaivatonta. Voit turvallisin mielin keskittyä omaan työhösi yritysmuodosta riippumatta. Voit toimia millä tahansa yritysmuodolla. Suosituimmat ovat toiminimi ja osakeyhtiö. Yrityksen perustamisen hinta riippuu paljolti yhtiömuodostasi.
Ryhtyisitkö kevytyrittäjäksi?

Kevytyrittäjänä voit testata ketterästi liikeideaasi ja aloittaa yrittäjämäisen toiminnan – vaikka sivutoimisesti. pienimuotoisesti tai aivan päätoimisesti. Laskutat työsi Omapajan kautta, jolle ulkoistat samalla byrokraattiset hallinnon työt sekä vakuuttamisen. Korvauksen työstäsi saat laskutukseen perusten yrittäjäpalkkana.

Toiminimi eli ns. yksityinen elinkeinonharjoittaja

Toiminimillä toimiminen on joustava tapa harjoittaa liiketoimintaa. Se on oman osaamisen myyntitapana kevytyrittäjyyden jälkeen suosituin. Toiminimen perustaminen on varsin nopeaa ja voit tehdä sen meidän avulla turvallisesti.

Osakeyhtiö on juridisesti itsenäinen oikeushenkilö

Osakeyhtiömuoto on oikea valinta, mikäli yrityksen toimintaa halutaan laajentaa mahdollisimman paljon ja osakkaita on enemmän kuin yksi (yksikin riittää). Osakeyhtiön voi nykyisi perustaa ilman sidottua osakepääomaa, tämä on lisännyt merkittävästi yhtiömuodon suosioita.

Avoin yhtiö – monta perustajaa

Myös avoin yhtiö (AY) on henkilöyhtiö. Näissä tulee kuitenkin olla useampi perustaja. Avoimessa yhtiössä on tärkeää, että perustajat luottavat toisiinsa täysin, koska he kaikki ovat vastuussa yrityksen veloista ja velvollisuuksista, joita yksikin yhtiömies voi tehdä.

Kommandiittiyhtiössä on äänetön yhtiömies

Kommandiittiyhtiö perustetaan kaikkien osakkaiden allekirjoittamalla kirjallisella sopimuksella. Erona avoimeen yhtiöön on se, että kommandiittiyhtiössä yksi perustajista on äänetön yhtiömies. Hän ei pääsääntöisesti osallistu yhtiön hallintoon, vaan on niin sanotusti sijoittaja.

 
Suomen suosituin tapa yrittää

Perusta toiminimi

Mikäli näet, että toimit yksin nyt ja jatkossa, on toiminimen perustaminen sinulle kevytyrittäjyyden lisäksi järkevin tapa yrittää. Tee kuten sadan tuhannet muutkin suomalaiset. Perusta oma toiminimi ja tee asioita juuri niin kuin itse haluat.

Toiminimen perustaminen
Tilaa kasvulle

Osakeyhtiön perustaminen

Kun tähtäimessäsi on kasvu, on osakeyhtiön perustaminen kauttamme sinulle oikea valinta. Osakeyhtiössä pystyt paremmin vaikuttamaan myös yrityksen talouden suunnitteluun ja varallisuuden keräämiseen.

Osakeyhtiön perustaminen

Miksi yrittäisin Omapajan asiakkaana?

Ajatteletko, että hoitamalla yrityksen kirjanpidon ja taloushallinnon itse, pääset halvimmalla? Omapajan asiakkaana me hoidamme puolestasi yrityksesi taloushallinnon. Tällöin voit käyttää oma aikasi omaan työhösi. Näin toiminta on tehokkaampaa ja sitä myöten edullisintakin.

  • Täyden palvelun taloushallinto ja asiakastuki 
  • Laadukkaan ohjelmisto sekä opastus sen käyttöön  
  • Edullinen, kevytyrittäjyydestä tuttu hinnoittelumalli

Kahdenkertainen kirjanpito 

Hoidamme yrittäjäasiakkaidemme kirjanpidon aina kahdenkertaisena yritysmuodosta riippumatta. Tämä tarjoaa sinulle merkittävän edun, etenkin jos toimintasi on arvonlisäverovelvollista ja sisältää paljon yksittäisiä ostoja ja myyntejä.

Siinä missä yhdenkertainen kirjanpito keskittyy vain yrityksesi tulojen ja menojen seurantaan, tarjoaa kahdenkertainen kirjanpito sinulle aina yhtä tarkan ja kattavan tiedon yrityksesi taloudesta.

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Palvelumaksu 4,5% tai tuntihinta 79€

Täysin sähköinen taloushallinto

Helposti kevytyrittäjästä yrittäjäksi

Monikanavainen asiakastuki

Palvelu kaikkiin yritysmuotoihin

Yritysmuotosi mukainen kirjanpito

Reaaliaikainen talouden seuranta

Apua yrityksen perustamiseen

Mikä yritysmuoto olisi minulle paras? Ota yhteyttä, niin selvitetään tilannetta yhdessä.