Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

12.11.2019 11:12Lukuaika 3 min

Zettle-maksupääte (aik. iZettle) – lisää myyntiä käden käänteessä

Zettle, entiseltä nimeltään iZettle on kevytyrittäjälle ja pienyrittäjälle erinomainen tapa vastaanottaa korttimaksuja. Jos mieltäsi rassaa asiakkaidesi käteismaksut, pienten summien laskuttaminen tai jopa viivästely laskujen maksuissa, niin hanki avuksesi moderni kassajärjestelmä. 

Zettlellä voi vastaanottaa pankki- ja luottokorttimaksuja, lähimaksuja sekä Apple Pay -maksuja missä ja milloin tahansa. Maksutapahtumat hoituvat langattomasti ja ilman turhaa hässäkkää ja laskujen tekoa. Se helpottaa liiketoimintaasi, varsinkin jos joudut paljon liikkumaan töissäsi tai myyt paljon yksittäisiä tuotteita tai palveluja päivittäin. 

Kannettava kortinlukija Zettle käyttöösi?

Omapajan laskutuspalvelusta Hanna Jääskeläinen kertoo, että iZettle-maksupääte on maksujen vastaanottamista varten. Se on korttipääte, jonka voi kevytyrittäjänä tilata Omapajan kautta. Voit vastaanottaa sillä maksuja kaikilta yleisimmiltä luottokorteilta.

 

Zettle-maksupääte (aik. iZettle) toimii sekä iOS- että Android-laitteiden kanssa.

 

iZettle-maksupääte toimii sekä iOS- että Android-laitteiden kanssa. Se täyttää alan tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset ja -standardit. Laite ladataan USB-liitännän kautta tai iZettle Dockin sisäänrakennetun laturin avulla. Akku kestää käytössä jopa kahdeksan tuntia yhdellä latauksella.

Uusi iZettle Reader on kätevä, koska yrittäjä voi vastaanottaa korttimaksuja kaikilla yleisimmillä sirukorteilla. Lisäksi sillä voi vastaanottaa lähimaksuja, Samsung Pay, Apple Pay ja Android Pay -maksuja. Jääskeläinen kertoo, että kun kevytyrittäjä ilmoittaa haluavansa tilata iZettle-maksupäätteen, Omapajasta lähetetään hänelle lasku laitteesta.

”Kun lasku iZettle-maksupäättestä on suoritettu, kevytyrittäjä saa laitteen käyttöönsä. Hänelle lähetetään sähköpostiin liittymislinkki, jonka kautta hän voi liittyä Omapajan iZettle-tiliin.”

Omapajalla on kaikille iZettle-maksupäätettä käyttäville asiakkailleen yhteinen iZettle-tili. Kevytyrittäjän pitää siis tilata iZettle-maksupääte Omapajan kautta, jos hänellä ei ole omaa Y-tunusta. iZettle-maksupäätteen voit tilata suoraan itselleen vain, jos yrittäjällä on oma Y-tunnus.

”Izettlen hinta on 79 euroa plus arvonlisävero. Laite jää yrittäjälle itselleen, vaikka hän myöhemmin lopettaisi yritystoimintansa. Hän voi halutessaan ottaa laitteen myöhemmin uudelleen käyttöön omassa toiminnassaan, kun ensin nollaa Omapajan iZettle-tilin laitteestaan.”

Miten Zettle-korttimaksujen vastaanotto käytännössä toimii?

Kun kevytyrittäjä on liittänyt oman iZettle-maksupäätteen Omapajan iZettle-tiliin, hän voi alkaa käyttää laitetta. Hän ei pääse itse kirjaamaan maksuja Omapajan iZettle-tililtä itselleen, vaan Omapaja kirjaa maksut kevytyrittäjille tililtä saatujen raporttien perusteella.

”Maksut kirjataan Omapajan iZettle-tililtä kevytyrittäjille kerran viikossa’’, Hanna Jääskeläinen sanoo.

Hän kertoo, että kevytyrittäjä voi käyttää iZettle-maksupäätettä yritystoiminnassaan vapaasti. Omapajalla on iZettle-maksupäätettä käyttävissä kevytyrittäjissä paljon esimerkiksi kauneusalan yrittäjiä, joilla on päivittäin paljon yksittäisiä asiakkaita.

”He tykkäävät käyttää tätä maksupäätettä, sillä se helpottaa heidän rahaliikennettään hyvin paljon. Laitetta on myös erittäin helppo käyttää.”

 

Kevytyrittäjät tykkäävät käyttää maksupäätettä, sillä se helpottaa heidän rahaliikennettään hyvin paljon.

 

Jotta kevytyrittäjä pystyy käyttämään iZettle-maksupäätettä, hänellä tulee olla laitteen lisäksi käytössään älypuhelin tai tabletti sekä toimiva sähköpostiosoite. Muuta ei tarvitse.

iZettle-maksupääte toimii käytännössä siten, että omaan laitteeseen eli älypuhelimeen tai tablettiin ladataan iZettle-sovellus. 

izettle_parturi-kampaamo

Kauneusalan yrittäjät suosivat Zettle-maksupäätettä, sillä heillä on paljon yksittäisiä asiakkaita ja maksutapahtumia päivittäin.

”Kun olet ladannut iZettle-sovelluksen, seuraavaksi kirjaudut iZettle-tiliin Omapajalta saadun liittymislinkin tunnuksilla ja yhdistät oman iZettle-maksupäätteen siihen. Maksupääte toimii Bluetooth-yhteydellä oman puhelimen tai tabletin kanssa. Näiden toimintojen jälkeen voikin sitten alkaa vastaanottaa maksuja asiakkailtaan.”

Kun kevytyrittäjän asiakas on suorittanut maksun, kuitti vastaanotetusta maksusta voidaan lähettää iZettle-maksupäätteestä asiakkaalle tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Omapajan iZettle-tilin käytöstä kevytyrittäjän ei tarvitse erikseen maksaa Omapajalle mitään. iZettle-maksupäätteen hankinta ja käyttöönotto maksaa 97,96 euroa (sis. alv. 24%) sekä palvelumaksu on 1,95% vastaanotetuista korttimaksuista.

Zettle-kortinlukija (aik. iZettle) –arvostelu ja kokemuksia

Jääskeläinen kertoo, että heillä Omapajassa on hyviä Zettle-kokemuksia. He päätyivät Omapajassa yhteistyöhön iZettlen kanssa, koska se on luotettava ja valtakunnallisesti hyvin tunnettu.

”Olemme saaneet raportit aina tosi hyvin ja yhteistyömme on ollut sujuvaa ja toimivaa. Itsekin olen maksanut jotain maksuja Zettlella, kaikki on toiminut hyvin.”

Zettle-maksupääte (aik. iZettle-maksupääte) on erittäin toimiva laite maksujen vastaanottamiseen esimerkiksi silloin, kun asiakkaita ottaa nopealla aikataululla vastaan. Kun asiakkaita käy päivän aikana paljon, iZettlen avulla heidät saa otettua nopeasti sisään ja ulos maksujen suhteen. Näin ollen maksut hoituvat nopeasti ja kätevästi, eikä laskuja tarvitse enää erikseen lähettää.

”iZettle helpottaa myös pienten summien vastaanottamista. Se auttaa tosi paljon kevytyrittäjän rahaliikennettä, jos hän on vaikka käsityöläinen ja käy paljon messuilla. Tai jos työnkuva ylipäätään on sellainen, että työssään liikkuu paljon paikasta toiseen ja myy samalla jotain tuotetta.”

Kannettava kortinlukija Zettle käyttöösi?

Omapajan kevytyrittäjänä voit hankkia itsellesi käyttöön Zettle-maksupäätteen (aik. iZettle), jolla korttimaksujen vastaanotto on sujuvaa, helppoa ja hoituu käden käänteessä. Tarvitset vain

  • maksupäätteen
  • älypuhelimen tai tabletin
  • yhteyden Omapajan iZettle-tiliin.

Kiinnostaisiko myös nämä?