Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

Kumppani kasvun polulla

Kasvu ei ole vain liikevaihdon ja asiakasmäärän kasvattamista. Se on vision toteuttamista, markkinamahdollisuuksien tunnistamista ja niiden hyödyntämistä sekä tiimin ja toiminnan skaalaamista. Jokaisessa näistä vaiheista tarvitaan oikea kumppani ja asiantuntijuus.

Omapaja on kumppanisi kasvun polulla

Kumppani kasvun polulla

Kasvu ei ole vain liikevaihdon ja asiakasmäärän kasvattamista. Se on vision toteuttamista, markkinamahdollisuuksien tunnistamista ja niiden hyödyntämistä sekä tiimin ja toiminnan skaalaamista. Jokaisessa näistä vaiheista tarvitaan oikea kumppani ja asiantuntijuus.

Omapaja on kumppanisi kasvun polulla

Miten yrityksesi rakentaa kilpailuetua Omapajan kanssa?

Työllistä kustannustehokkaasti Ostamalla työtä Omapajan kevytyrittäjältä teet sen ilman työnantajan sivukuluja alihankintaperusteisesti. Tämä tarkoittaa sinulle edullisempaa työvoiman hankintaa ja samalla voit kuitenkin maksaa tekijälle työsuhteessa tehtyä työtä parempaa korvausta. Kilpailukykyä yrityksellesi, että tekijälle.
Kevennä hallintoa

Maksat kevytyrittäjän suorittaman työn verkkolaskulla. Isomman porukan työt yhdellä koontilaskulla.

Teetä työtä joustavasti Kevytyrittäjältä voit ostaa työtä joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Etsi asiantuntija Omapajan rekistereistä.
Vältä virherekrytointeja Omapajan kevytyrittäjän työllistäminen on ketterämpää perinteiseen työsuhteeseen verrattuna. Ostat työvoimaa laskulla ja kevytyrittäjä palkataan työsuhteen sijaan toimeksiantosuhteeseen. Omapajan kevytyrittäjät ovat motivoituneita ja yrittäjähenkisiä.
Omapaja huolehtii vakuutuksista Kaikki Omapajan kautta toimivat kevytyrittäjätä ovat vakuutettu tapaturma-, oikeusturva- ja vastuuvakuutuksilla.
Omapaja etsii osaajat Voimme etsiä ja tarjota kevytyrittäjiämme sinulle töihin, mikäli rekrytointi ja sopivien osaajien löytäminen on haastavaa.
Enemmän kevytyrittäjiä, enemmän hyötyä

Työllistä 1, 6 tai vaikka 250 tekijää

Helppoa ja taloudellisesti järkevää niin yrityksellesi kuin tekijöillekin. Työllistäessäsi kevytyrittäjän minimoit sekä rekrytoinnin riskin, että taloushallintokulusi. Ja mitä isomman porukan työllistät, sitä enempi edut korostuvat.

Työllistäessäsi suuremman joukon kevytyrittäjiä, esimerkiksi kausityöhön, saat käyttöösi rajapinnan järjestelmäämme sekä koontilaskun, jolloin maksat koko tekijäporukan työt yhdellä laskulla. 

1
Yrityksesi solmii kumppanuuden kanssamme
Parhaissa kumppanuuksissa teemme työtä molempien yritysten sekä kevytyrittäjän hyväksi.
2
Ohjaat tekijät rekisteröitymään Omapajaan
Halutessasi saat meiltä myös yrityksesi ilmeen mukaisen rekisteröitymissivun.
3
Sovit työstä kevytyrittäjiesi kanssa
Kirjoita toimeksiantosopimus, jossa sovitte työn suorituksesta, hinnasta ja maksuajoista.
4
Maksa kevytyrittäjien työt laskulla
Työn tehtyään saat kevytyrittäjien työstä laskut tai koontilaskun. Me hoidamme loput.

Miten omapaja tukee yrityksesi kasvua?

Omapajan palvelut on suunniteltu ajatellen yrityksesi koko kasvupolkua:

 • Asiantuntijaneuvonta: Hyödynnä tiimimme asiantuntijoiden osaamista ja kokemusta useilta eri toimialoilta.
 • Verkosto: Pääset osaksi kevytyrittäjä-verkostoamme, joka voi avata ovia uusiin rekrytointiin.
 • Joustavuus: Kevytyrittäjien integroiminen toimintaasi on helppoa ja vaivatonta alustamme kautta, jolloin voit nopeasti reagoida markkinan muutoksiin.
 • Innovatiiviset ratkaisut: Teknologiamme ja palvelumme ovat suunniteltu tukemaan ja tehostamaan liiketoimintaprosessejasi.
Laskututyökalun käyttäminen kännykällä

Omapajan kumppanuusverkostoa. Tervetuloa mukaan!

Helppous, tehokkuus, skaalautuvuus

Kumppaneiden kasvutarinoita

Jos kasvusi vaatii vahvaa kumppania, toivon, että harkitset Omapajaa tukenasi. Olisi ilo järjestää tapaaminen tai esittely, jossa voisimme keskustella tarkemmin siitä, miten voimme palvella yritystäsi.

Solmia Tiina Väisänen-1
Tiina VäisänenSolmia yrityspalvelut Oy

”Eihän mun ole tarvinnut tehdä juuri mitään.  – Kun teidän väylissä on jaettu tietoa Solmian tarjolla olevista työhommista, mikä nyt on tehty kahteen kertaan, niin sieltä on tullut ihan massiivisen paljon yhteydenottoja teidän palvelua käyttäviltä.” 

Tiina Väisänen Solmialta tarvitsi kipeästi keväällä uusia buukkareita, ja haki tekijöitä omissa kanavissaan, mutta sai vain yksittäisiä hakemuksia. Kaikki tämä muuttui, kun Matti Jääskeläinen laittoi Tiinalle yhteistyöehdotuksen.  

mari_karhumaa-seoptimi
Mari KarhumaaSeoptimi Oy

“Parhaimmillaan suhde kevytyrittäjien ja yrittäjien kesken on tasavertainen ja molempia palveleva ketterä kokonaisuus, jossa kummallakin osapuolella on tiettyä vapautta mutta myös vastuuta. Kevytyrittäjä ymmärtää toimeksiantajan menestyksen palvelevan myös hänen omaa menestystään.”

Sisältömarkkinointiin keskittyvä oululainen Seoptimi Oy on laskenut ison osan liiketoimintansa sujuvuudesta kevytyrittäjien varaan. Lähes kaikki tuotettava tekstisisältö ostetaan suoraan samoilta tutuiksi käyneiltä kevytyrittäjiltä.

aapeli-kallunki-biila_go-1
Aapeli KallunkiBiila Solutions Oy

"Asetimme tavoitteeksi rakenteen, joka skaalautuu koko Suomeen. Omapaja on tässä keskeisessä roolissa. Pystymme tarjoamaan toimintaa, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla niin asiakkaan kuin kuljettajan tarpeita."

Biila on tuonut täysin uudenlaiset digitaaliset ratkaisut autoalalle. Autojen siirtopalvelu Biila on onnistunut löytämään turvalliset ja luotettavat kuljettajat yhdessä Omapajan kanssa. Biila-sovelluksen avulla kuljettajat voivat valita omaan aikatauluun sopivan auton siirron ja saavat siitä palkkion. 

Pikaista tarvetta työvoimalle?

Jätä toimeksianto kevytyrittäjillemme ja saat nopeasti apukäsiä ja aina tarpeeseen. Maksat työsi laskulla ilman kallista taloushallintoa ja työllistämiseen sitoutumista. 
Omapajan kokemuksen ja datan perusteella nämä toimialat hyödyntävät kevytyrittäjiä ja saavat kumppanuudesta kilpailuetua.

Onko yrityksesi toimiala tässä listassa? Jos on, varaa aika kumppanuusmallin esittelyyn.

 • Rakentaminen ja remontointi
 • Myynti ja edustaminen
 • Markkinointi ja viestintä
 • Konsultointi
 • Maanrakennus
 • Luovat alat
 • IT-ala
 • Kampaamo ja kauneudenhoito
 • Siivous ja kotipalvelut
 • Logistiikka
 • Kiinteistönhoito
 • Tapahtuma- ja viihdetuotanto
 • Metsänhoito
 • Käännöspalvelut

Oletko valmis työllistämään kustannustehokkaasti?

Varaa online-esittely Omapaja kumppanuudesta!

Saavuta kilpailuetua ja rekrytoi motivoituneet itsensätyöllistäjät. Taloushallintosi kevenee ja tekijät ansaitsevat paremmin. Tukenasi Omapajan teknologia-alusta ja asiantuntijapalvelut.

 

Matti Jääskeläinen

KUMPPANUUDET

matti.jaaskelainen@omapaja.fi
044 3030 299