Palkkalaskuri

Palkkalaskurilla lasket kätevästi paljonko asiakkaalta laskutettavasta summasta jää sinulle käteen. Voit myös laskea paljonko sinun tulee laskuttaa asiakkaaltasi saadaksesi itsellesi tietyn summan. Hyödynnä laskuria oman työn hinnoittelussa.

Vakuutukset sisältyvät hintaan

Omapajan kevytyrittäjänä yrität helpommin ja turvallisemmin. Palvelumaksumme sisältää kevytyrittäjän vakuutusmaksut. Mielestämme on reilua laskea ne valmiiksi mukaan, koska ne ovat kevytyrittäjälle pakollisia. Emme tykkää piilokuluista.

Vastuullinen ja rehti toiminta on meidän juttumme!

Näin Omapajan kevytyrittäjän palkka muodostuu

Laskutus (alv 0%)

- Mahdolliset tulonhankkimisesta aiheutuneet kulut (esim. aine- ja tarvikeostot)
- Mahdolliset tulonhankkimisesta aiheutuneet matkakulut
= Bruttopalkka
– Ennakonpidätys verokortin mukaan
= Nettopalkka
- Omapajan palvelumaksu 5-7% laskutuksesta
- Sairausvakuutusmaksu 1,53% bruttopalkasta (pidätetään vain YEL-vakuutusvelvollisilta)
- Mahdollinen YEL-vakuutusmaksu
= Maksettava summa
+ Kulukorvaukset
+ Matkakorvaukset

Palkkalaskurimme luvut ovat suuntaa-antavia. Huomioithan, että asiakkaan laskun loppusummaan tulee aina lisätä arvonlisäverokannan mukainen arvonlisävero. AVL:n mukaista vähäisen toiminnan arvonlisäverottomuutta ei kevytyrittäjien tapauksessa voida soveltaa, koska Omapajan kokonaisliikevaihto ylittää 10 000 euron rajan.

Jos olet ottanut YEL-vakuutuksen Omapajan kautta, palkastasi vähennetään sinun henkilökohtainen YEL-vakuutusmaksusi.

Omapajan palvelumaksu sisältää myös tapaturma- ja vastuuvakuutuksen. Omapajan palvelumaksu ja sairausvakuutusmaksut ovat vähennyskelpoisia sinun omassa henkilökohtaisessa verotuksessasi.

Kiinnostuitko kevytyrittäjyydestä?

Omapajan kevytyrittäjänä saat käyttöösi helpon ja toimivan laskutuspalvelun sekä jokaisen kevytyrittäjän kaipaaman tukipalvelun. Autamme sinua menestymään ja ansaitsemaan osaamisellasi ilman oman yrityksen perustamista. Liity ilmaiseksi, voit laskuttaa samantien ilman piilokulujen pelkoa.

Laskurillamme onnistut työsi hinnoittelussa

Tiesitkö, että omien palveluiden hinnoittelua pidetään yleisesti ottaen vaikeana. Samaan aikaan halutaan maksimaalinen kate, mutta ei kuitenkaan haluta pelata itseä pelistä ulos. Mitä siis tulisi laskuttaa, jottei menetä kauppaa?

Omapajan laskuri on erinomainen apua tuntipalkan ja urakkapalkan määrittelyyn. Päätä etukäteen, mitä toimeksiannostasi nettoat ja sen mukaan hinnoittelet työsi.

Suosittelemmekin laittamaan sivun ylös kirjanmerkkeihisi, jotta saat laskurimme nopeasti esiin hinnoitellessasi uusia töitä ja tarjouksiasi.