Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

Ida-Sinda-Omapajan-kevytyrittaja
11.4.2024 14:30Lukuaika 2 min

Ida Sinda toteuttaa unelmiaan lääketieteen ja mallintöiden parissa

Ida Sinda toteuttaa unelmiaan lääketieteen ja mallintöiden parissa
4:04

Astumme sisään värikkääseen maailmaan, jossa intohimo ja mahdollisuudet kulkevat käsi kädessä. Täällä tapaamme Ida Sindan, hurmaavan nuoren naisen, jonka elämässä on tilaa monille mielenkiinnon kohteille ja unelmille.

Moi, mie oon Ida Sinda, positiivinen ja energinen 4. vuoden lääketieteenopiskelija Oulusta. Juuriltani olen Rovaniemeltä. Olen jo pienestä pitäen haaveillut lääkärin ammatista. Samalla olen aina rakastanut myös muotia ja kiinnostunut mallina työskentelemisestä, Ida kertoo hymyillen.

Ida-Sinda-Omapajan-kevytyrittaja

Ida Sinda on opiskelee neljättä vuotta lääketiedettä Oulussa. Opintojen ohella hän tekee mallin töitä ja laskuttaa ne Omapajan kevytyrittäjänä.

Vaikka Ida viettääkin suuren osan ajastaan lääketieteellisten opintojen parissa, hän ei ole unohtanut muita kiinnostuksen kohteitaan. "Muutama vuosi sitten päätin kokeilla siipiäni mallintöiden parissa kevytyrittäjänä. Vaikka opintoni ovatkin vaativia ja vievät paljon aikaa, on minulle tärkeää tehdä myös muita asioita, jotka tuovat iloa ja tekevät minut onnelliseksi.

 

"Olen todella aktiivinen persoona, menossa ja tekemässä lähes jatkuvasti"

 

Ida kuvaa itseään äärimmäisen aktiiviseksi persoonaksi, joka rakastaa uusia haasteita ja mahdollisuuksia.

– Olen todella aktiivinen persoona, menossa ja tekemässä lähes jatkuvasti. Annan itsestäni 100% mihin ikinä ryhdynkin ja olen kiitollinen, että olen saanut tehdä juuri niitä asioita elämässäni joista nautin!

Kameran edessä viihtyminen on Idalle luonnollista ja rentoa, ja hän uskoo tähän osasyynä olevan hänen tanssitaustansa.

– Aloitin tanssimisen jo 4 vuotiaana ja kilpailin lajin parissa lähes 10 vuotta! Tanssi on onneksi edelleen osa elämääni, nykyään muodoltaan tanssimista yliopistomme speksissä! Koen olevani hyvin luova persoona, ja tästäkin on ollut paljon hyötyä kameran edessä", Ida toteaa.

Epävarmuus yrittäjyydestä vaihtui kiitollisuudeksi

Ennen kevytyrittäjyyttä Ida koki haasteita ja epävarmuutta, mutta kaikki muuttui, kun hän löysi Omapajan.

– Minulla ei ollut minkäänlaista tietoa tai taustaa kevytyrittäjyydestä ennen tähän ryhtymistä, ja ensimmäisten laskujen teko tuntuikin ylitsepääsemättömältä ajatukselta, Ida kertoo.

 

"Suosittelen Omapajaa jokaiselle sen helppouden ja kätevyyden vuoksi. Apu on lähellä, eikä ongelmien tai epäselvyyksien kanssa tarvitse jäädä yksin."

 

Olin kuullut eräältä tutultani kehuja Omapajasta, ja tuntuikin luontevalta valita juuri oululainen yritys. Olin täysin noviisi kevytyrittäjyyden maailmassa, mutta Omapajan avulla kaikki sujui kuin tanssi. En voisi olla kiitollisempi heidän tarjoamastaan helposta ja vaivattomasta palvelusta!

Idan vinkit kevytyrittäjyyttä harkitsevalle

Kevytyrittäjyys on avannut Idalle uusia ovia ja mahdollisuuksia, antaen hänelle vapauden toteuttaa itseään ja unelmiaan.

Ida-Sinda-Omapajan-kevytyrittaja-nelio

Ida rohkaisee kokeilemaan kevytyrittäjyyttä opintojen ohella tai vaikka päätyön rinnalla.

– Jos harkitset kevytyrittäjyyttä, anna minun antaa sinulle vinkki. Mikä sinua pidättelee? Voin luvata, että minuakin jännitti alkuun hypätä mukaan tähän maailmaan, erityisesti sellaisena keltanokkana kuin tuolloin olin. Huomasin kuitenkin pian, että tuo jännittäminen oli ihan turhaa, varsinkin kun tukena on palvelun tuntevat ammattilaiset, Ida rohkaisee.

– Kevytyrittäjyys mahdollistaa sinun toteuttaa omia haaveitasi pienellä kynnyksellä, ja kuten omassa tilanteessani, minun ei tarvitse luopua toisesta unelmastani seuratessani toista. Opintojeni ohella voin silti toteuttaa mallintöitä juuri sellaisella aikataululla ja intensiteetillä kuin itse haluan.

Idan tarina on täynnä intohimoa ja rohkeutta, ja se muistuttaa meitä kaikkia siitä, että elämässä on lupa tehdä juuri niitä asioita, jotka tekevät meidät onnellisiksi. Älä siis anna epävarmuuden pidätellä sinua. Kevytyrittäjyyden avulla sinun on helppo tapa toteuttaa omia haaveitasi.

Tutustu Idaan lisää hänen Instagram-tilillään.

Kiinnostaisiko myös nämä?