HANKI LISÄTULOJA KEVYTYRITTÄJÄNÄ

Kun elämäntilanteeseesi tai intohimoosi liittyy pienet lisätienestit, pidä huolta ettei laskuttaminenkin käy työstä. Omapajasta saat kaiken, mitä sujuvaan työsi laskuttamiseen tarvitset.

Sopiiko kevytyrittäjyys sinulle?

Jos sinulla on osaamista, jota voit myydä, kevytyrittäjyys todennäköisesti sopii sinulle. Oletpa nuori tai vaikka eläkeläinen, voit tehdä töitä kevytyrittäjänä sivutoimisesti oman työn tai opiskelun ohella. Voit toimia kevytyrittäjänä myös päätoimisesti. Asiakkaasi voi olla yritys tai yksityinen ihminen, esim. kotitalous, jolle teet remontin.

Kevytyrittäjänä käytät laskutuspalvelua

Kevytyrittäjänä olet oman itsesi pomo, myyt osaamistasi, määrittelet hinnan palvelullesi ja laskutat työsi Omapajan kautta. Omapaja maksaa tilillesi laskuttamasi summan, josta vähennetään verot ja muut kulut.

Kevytyrittäjyyden edut sinulle ja asiakkaallesi

Omapajan kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse itse huolehtia kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, verotuksesta ja viranomaisilmoituksista. Asiakkaasi puolestaan maksaa vain lähettämäsi laskun, eikä hänen tarvitse huolehtia maksuista, joita liittyisi esim. palkanmaksuun.

Vakuutukset ja verot

Tiesitkö? Omapajan kautta toimintasi on vakuutettu tapaturma- ja vastuuvakuutuksella. Ja mikä parasta; palvelu- ja vakuutusmaksut sisältyvät palvelumaksuusi ja ovat vähennyskelpoisia omassa verotuksessasi.omapaja-muusikko

Hanki lisätuloja helpommin, liity kevytyrittäjäksi

Kun satunnaiset lisätienestit ovat paikallaan, ne kannattaa tehdä ja laskuttaa Omapajan kevytyrittäjänä. Liittyminen Omapajaan on sinulle täysin ilmaista.