Millainen kevytyrittäjä olet?

Haluatko hankki lisätuloja sivutoimisesti, testata yritysideaasi käytännössä vai työllistää itsesi täysin? Kaikki tämä onnistuu Omapajan kevytyrittäjänä.
Aloittaminen on aina helppoa ja ilmaista!

Rekisteröidy 5 minuutissa ja olet valmis kevytyrittäjä

1
Tee tunnukset Liity palveluun, saat laskutustyökalun tunnukset heti käyttöösi
2
Täydennä tietosi Täydennä omat henkilötietosi laskutustyökaluun.
3
Tee työ, luo lasku Tee sopimasi työ asiakkaallesi ja laskuta työsi Omapajan kautta
4
Saa palkkaa Asiakkaasi maksaa laskun ja Omapaja maksaa palkan tilillesi

 

Testaa yritysideaasi kevytyrittäjänä

Haluatko kokeilla liikeideaasi ennen kuin heittäydyt yrittäjäksi? Silloin kevytyrittäminen on sinua varten. Se on turvallinen tie menestymiseen. Me autamme sinut alkuun.

Testaa yritysideaasi turvallisemmin

Kun huomaat, että uusi liike- tai ansaintaideasi kaipaa kovasti testaamista, niin voit kokeilla sitä turvallisesti Omapajan kevytyrittäjänä. Yrittäjäksi ryhtyminen on nyt tehty sinulle helpommaksi kuin koskaan aiemmin. Sinun ei enää tarvitse perustaa omaa yritystä, vaan voit aloittaa yrittäjyyden ainostaan luomalla tunnukset laskutustyökaluumme.

Pessi teki kesätyöt yrittäjänä

Älä enää jahkaile

Pane liikeideasi täytäntöön

Miettiessäsi uutta liikeideaasi sinun ei tarvitse testata sitä yksin. Omapajassa sinun on turvallista aloittaa ja autamme sinut alkuun. Kevytyrittäjänä sinun on mahdollistaa aloittaa turvallisesti ilman hankalaa byrokratiaa ja omaan yrityksen perustamiseen liittyvää paperisotaa.

Omapaja huolehtii laskutuksesta, verotuksesta ja kirjanpidosta, jotta sinä voit rauhassa keskittyä asiakassuhteiden luomiseen ja yritysideasi kehittämiseen.

Omapajassa sinun ei tarvitse ottaa taloudellista riskiä. Jos liikeideasi ei jostain syystä heti tuotakaan, voit rauhassa ottaa aikaa yritysideasi uudelleen järjestelyyn tai toimintatapojesi tarkasteluun.

Kevytyrittäjänä pääset turvallisesti kokeilemaan, olisiko harrastuksesta tai sivutoimisesta työstä ammatiksi. Ja mikäli haluat myöhemmin perustaa oman yrityksen, autamme sinua siinäkin!

 

Työllistä itsesi kevytyrittäjänä

Kun sinulla on todellinen tarve työllistyä ja tienata, valitse kumppani, joka välittää laskutuksesi sujumisesta. Saat apua toimintasi kehittämiseen ja tulojen kasvattamiseen.

Helpompi tapa toimia yrittäjämäisesti

Kevytyrittäjyys on hyvä vaihtoehto sinulle, joka harkitset oman yrityksen perustamista. Vältät yrityksen pyörittämiseen liittyvät velvollisuudet. Pääset tarjoamaan palveluitasi, mutta säästyt paljolta byrokratialta. Me hoidamme puolestasi verot ja muut viranomaisvelvoitteet ja sinä saat tulosi kätevästi palkkana.

Sinun ei tarvitse yrittää yksin

Vaikka toimit yrittäjämäisesti, Omapajassa sinun ei tarvitse olla yksin. Voit tehdä unelmiesi työtä nauttien samalla yhteisömme tuesta.

Hans työllistää itsensä kevytyrittäjänä

 

Hanki lisätuloja kevytyrittäjänä

Kun elämäntilanteeseesi tai intohimoosi liittyy pienet lisätienestit, pidä huolta ettei laskuttaminenkin käy työstä. Omapajasta saat kaiken, mitä sujuvaan työsi laskuttamiseen tarvitset.

Sivutöitä kevytyrittäjänä

Jos sinulla on osaamista, jota voit myydä, voit tehdä sitä helposti kevytyrittäjänä. Oletpa nuori tai vaikka eläkeläinen, voit tehdä töitä kevytyrittäjänä sivutoimisesti oman työn tai opiskelun ohella. Asiakkaasi voi olla yritys tai yksityinen ihminen, esim. kotitalous, jolle teet remontin.

Ole itsesi pomo

Kevytyrittäjänä olet oman itsesi pomo, myyt osaamistasi, määrittelet hinnan palvelullesi ja laskutat työsi Omapajan kautta. Omapaja maksaa tilillesi laskuttamasi summan, josta vähennetään verot ja muut kulut.

Juha tekee töitä satunnaisesti

Kevytyrittäjänä toimimisen edut

Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse itse huolehtia kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, verotuksesta ja viranomaisilmoituksista. Asiakkaasi puolestaan maksaa vain lähettämäsi laskun, eikä hänen tarvitse huolehtia maksuista, joita liittyisi esim. palkanmaksuun.

Vakuutukset ja verot

Tiesitkö? Omapajan kautta toimintasi on vakuutettu tapaturma- ja vastuuvakuutuksella. Ja mikä parasta; palvelu- ja vakuutusmaksut sisältyvät palvelumaksuusi ja ovat vähennyskelpoisia omassa verotuksessasi.

omapaja-muusikko

Heidi on entinen toiminimityrittäjä

Ryhdy sinäkin kevytyrittäjäksi

Olit sitten hankkimassa lisätuloja, testaamassa liikeideaasi tai työllistämässä itsesi. Kevytyrittäjäksi rekisteröityminen on ilmaista ja ei velvoita sinua laskuttamaan. Meillä ei ole piilokuluja ja kuukausimaksuja, joten liittyminen on riskitöntä. Vain 5 minuuttia ja olet valmis laskuttamaan.