Miksi Omapaja?

Kenties sinulla on osaamista, jota myymällä voit hankkia lisätuloja? Haluatko aloittaa yritystoiminnan helpommin? Vai kenties jo olemassa oleva yrityksesi kaipaa nykyaikaisempaa taloushallintoa?

Työllisty uudella tavalla

Monet yritykset ostavat nykyään työtä laskulla – väen palkkaamisen sijaan. Omapajassa muutat osaamisesi palveluksi, jota asiakkaat voivat helposti ostaa. Päätät itse työstäsi ja vaikutat omiin ansioihisi. Voit käyttää kevytyrittäjyyttä myös ponnahduslautana kokonaan uudelle uralle.

Laskutuspalvelu auttaa sinua menestymään

Meillä et jää yksin yrittämään. Omapaja on palveleva laskutuspalvelu. Saat apua toimintasi suunnitteluun, hinnoitteluun, myyntiin, markkinointiin ja sopimusasioihin. Sinulla on käytössä Omapajalaisten yhteisön tuki ja henkilökohtainen ohjaus. Omia palveluitasi voit markkinoida osaajia-sivullamme.

 

Läpinäkyvä hinnoittelu

Vastuullisena toimijana selkeä hinnoittelu on meille tärkeää. Siksi palvelumaksussamme on jo huomioitu kevytyrittäjän lakisääteiset vakuutukset. Vakuutusmaksut ovat kevytyrittäjälle pakollisia, joten miksi piilottaisimme ne näyttääksemme edullisemmalta?

Edut paljon laskuttavalle

Selkeän hinnoittelun lisäksi haluamme myös ”palkita” paljon laskuttavia tarjoamalla heille porrastetun palvelumaksun. Mitä enemmän laskutat, sitä pienempi on palvelumaksusi. Katso hinnastomme.

Moderni tapa tehdä töitä.