TESTAA YRITYSIDEAASI KEVYTYRITTÄJÄNÄ

Haluatko kokeilla liikeideaasi ennen kuin heittäydyt yrittäjäksi? Silloin kevytyrittäjyys on sinua varten. Se on turvallinen tie menestymiseen. Me autamme sinut alkuun.

Testaa yritysideaasi turvallisemmin

Kun huomaat, että uusi liike- tai ansaintaideasi kaipaa kovasti testaamista, niin voit kokeilla sitä turvallisesti Omapajan kevytyrittäjänä. Yrittäjäksi ryhtyminen on nyt tehty sinulle helpommaksi kuin koskaan aiemmin. Sinun ei enää tarvitse perustaa omaa yritystä, vaan voit aloittaa yrittäjyyden ainostaan luomalla tunnukset laskutustyökaluumme.

Työllistä itsesi kevytyrittäjänä

Moni luo nykyään työpaikkansa itse. Kevytyrittäjän käyttämä laskutuspalvelu on siihen hyvä väline. Tee sitä mistä oikeasti pidät. Voit myydä omaa osaamistasi ja päättää millaista työtä otat vastaan. Aloittaminen käy nopeasti. Ilman yritystä. Ilman kirjanpitohuolia. Hinnoittelet itse työsi ja laskutat Omapajan kautta. Korvauksen työstäsi saat palkkana.

Älä enää jahkaile

Pane liikeideasi täytöntöön

Miettiessäsi uutta liikeideaasi sinun ei tarvitse testata sitä yksin. Omapajassa sinun on turvallista aloittaa ja autamme sinut alkuun. Kevytyrittäjyys mahdollistaa aloittamisen turvallisesti ilman hankalaa byrokratiaa ja omaan yrityksen perustamiseen liittyvää paperisotaa.

Omapaja huolehtii laskutuksesta, verotuksesta ja kirjanpidosta, jotta sinä voit rauhassa keskittyä asiakassuhteiden luomiseen ja yritysideasi kehittämiseen.

Omapajan kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse ottaa taloudellista riskiä. Jos liikeideasi ei jostain syystä heti tuotakaan, voit rauhassa ottaa aikaa yritysideasi uudelleen järjestelyyn tai toimintatapojesi tarkasteluun.

Omapajan kevytyrittäjänä pääset turvallisesti kokeilemaan, olisiko harrastuksesta tai sivutoimisesta työstä ammatiksi. Ja mikäli haluat myöhemmin perustaa oman yrityksen, autamme sinua siinäkin!

Liity nyt Omapajaan ja testaa yritysideaasi

Mitäpä sitä arpoon, liity Omapajan kevytyrittäjäksi ja kokeile hautunutta liikeideaasi. Mitä voisit menettää sillä liittyminen Omapajaan on sinulle täysin ilmaista.