TESTAA YRITYSIDEAASI KEVYTYRITTÄJÄNÄ

Haluatko kokeilla liikeideaasi ennen kuin heittäydyt yrittäjäksi? Silloin kevytyrittäjyys on sinua varten. Se on turvallinen tie menestymiseen. Me autamme sinut alkuun.

Turvallisesti kohti omaa yritystä

Kun huomaat menestyväsi kevytyrittäjänä ja haluat perustaa oman yrityksen, voit yhä jatkaa Omapajan asiakkaana ulkoistamalla taloushallintosi Omapajan Talouspalveluille. Rakennamme yhdessä yrityksesi liiketoimintaan parhaan mahdollisen taloushallinnon, kiinteällä kuukausihinnalla. Voit siis edelleen käyttää aikasi liiketoimintasi kasvattamiseen.

Työllistä itsesi kevytyrittäjänä

Moni luo nykyään työpaikkansa itse. Kevytyrittäjän käyttämä laskutuspalvelu on siihen hyvä väline. Tee sitä mistä oikeasti pidät. Voit myydä omaa osaamistasi ja päättää millaista työtä otat vastaan. Aloittaminen käy nopeasti. Ilman yritystä. Ilman kirjanpitohuolia. Hinnoittelet itse työsi ja laskutat Omapajan kautta. Korvauksen työstäsi saat palkkana.

Liity nyt Omapajaan ja testaa yritysideaasi

Mitäpä sitä arpoon, liity Omapajan kevytyrittäjäksi ja kokeile hautunutta liikeideaasi. Mitä voisit menettää sillä liittyminen Omapajaan on sinulle täysin ilmaista.