Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

Lukuaika 1 min

Omapaja x Pelicans – Tienaa itsenäisesti ja tue samalla Pelicansia

Lahden Pelicans ja Omapaja Oy ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on palvella niin Omapajaa, Pelicansia kuin myös lahtelaisseuran kannattajia. Yhteistyö on osa Omapajan käynnistämää Tuetaan hyvää -kampanjaa. Yhteistyö palvelee niin Pelicansia, lahtelaisseuran kannattajia kuin myös Omapajaa.

Omapaja ja Pelicans haluavat yhteistyöllään tavoittaa uusia kohderyhmiä, auttaa Pelicans-yhteisön jäseniä työllistymään helpommin sekä lisätä tietoisuutta kevytyrittäjyydestä ja sen hyödyistä. Omapaja tulee maksamaan kaikesta Omapajan kevytyrittäjänä laskutetusta työstä 20% provision palvelumaksustaan suoraan Lahden Pelicansin hyväksi. Tuki ei vaikuta kevytyrittäjän omaan palkkaan. 

- Ajatuksena on, että pystymme auttamaan yhteistyön kautta yhteisömme jäseniä työllistymään. Heillä on puolestaan mahdollisuus tienata ja tukea samalla seuraa. Toivomme, että myös yhteistyökumppanimme hyödyntävät meidän kauttamme työskenteleviä kevytyrittäjiä, jolloin saamme tiiviistä yhteisöstämme kaiken hyödyn irti ja kaikki osapuolet voittavat, kommentoi Pelicansin pääomistaja Pasi Nurminen

 

"Ajatuksena on, että pystymme auttamaan yhteistyön kautta yhteisömme jäseniä työllistymään."

 

Omapaja Oy on koko Suomen alueella toimiva modernin työelämän ja yrittäjyyden asiantuntija. Omapajan palveleva laskutuspalvelu auttaa ihmisiä hankkimaan lisätuloja, työllistämään täysin itsensä tai turvalliselle polulle yrittäjyyteen. Omapajan laskutuspalvelun käyttäjän ei tarvitse perustaa omaa yritystä toimiakseen yrittäjämäisesti, vaan hän voi toimia ns. kevytyrittäjänä keskittyen ainoastaan oman työnsä tekemiseen.

Omapaja hoitaa kevytyrittäjän puolesta laskutuksen, kirjanpidon, palkanlaskennan, ilmoitukset ja verojen tilityksen verottajalle sekä tarvittavien vakuutusten ottamisen.

- Mietimme Omapajassa, kuinka voisimme auttaa seuroja ja yhdistyksiä varainhankinnassa, ja samalla auttaa ihmisiä saamaan lisätuloja. Omapajan kehittämä Tuetaan hyvää -kampanja yhdistää seurat, niiden kannattajat ja kevytyrittäjät aivan uudella tavalla, kertoo Omapaja Oy:n toimitusjohtaja Marko Tyyskä.

 

"Olemme erittäin iloisia yhteistyön alkamisesta Pelicansin kanssa. Konsepti on aivan ainutlaatuinen suomalaisessa urheilumaailmassa."

 

- Olemme erittäin iloisia yhteistyön alkamisesta Pelicansin kanssa. Konsepti on aivan ainutlaatuinen suomalaisessa urheilumaailmassa. Haasteellisen ajan keskellä voimme Pelicansin kanssa yhdessä auttaa ihmisiä työllistymään ja saamaan lisää toimeentuloa. Samalla myös seura hyötyy taloudellisesti. Tässä kampanjassa kaikki voittavat. Pelaamme kaikki samaan maaliin, toteaa Tuetaan Hyvää-kampanjasta vastaava Omapaja Oy:n myyntipäällikkö Joonas Ollila.

Pelicansin kevytyrittäjätiimiin pääset liittymään koska tahansa Pelicansin tai Omapajan -verkkosivujen kautta. Rekisteröityäsi käyttäjäksi kampanjakoodin kohdalle tulee kirjoittaa PELICANS, jolloin Omapajan tuki ohjautuu lahtelaisseuralle. Pääset rekisteröitymään kevytyrittäjäksi tästä. 

Kiinnostaisiko myös nämä?