Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

Pessi_niemela5-1
Lukuaika < 1 min

Kesäyrittäjä Pessi Niemelä: ”Sain lisätietoa yrittäjyydestä.”

”Innostuin kesäyrittäjyydestä, sillä halusin saada kesätöitä itselleni. Yrittäjyys ei ole entuudestaan ollut minulle erityisen tuttua, mutta hyvin tämä on lähtenyt käyntiin nyt.”

Pessi Niemelä kuuli Talous ja nuoret TATin Kesäyrittäjä-kampanjan kautta erilaisista vaihtoehdoista harjoittaa yrittäjyyttä. Kevytyrittäjyys tuntui hänestä tässä kohtaa hyvältä idealta, ja hän valitsi yhteistyökumppanikseen Omapajan. 

Pessi_niemela7

Kesäyrittäjyydestä on ollut hänelle muun muassa se hyöty, että hän on saanut kampanjan kautta monipuolisesti tietoa yrittäjyyteen liittyvistä asioista. 

”Olen saanut tosi paljon tietoa esimerkiksi verotukseen ja markkinointiin liittyvistä asioista. Tämä on tosi hyvä kampanja aloitteleville yrittäjille.”

Kiinteistöjen huoltoa ja kunnossapitotöitä

Kesäyrittäjänä Niemelä on tehnyt kiinteistöjen huoltoa sekä kunnossapitotöitä. 

”Olen muun muassa auttanut yksityisiä ihmisiä. Olen esimerkiksi leikannut nurmikkoja ja pessyt seiniä. Olen myös pilkkonut polttopuita ja myynyt niitä.”

Pessi_niemela6

Hän on mainostanut työtään Facebookissa sekä Tori.fi-palvelun kautta. Hän aikoo jatkaa yritystoimintaa tulevaisuudessakin ja rekisteröidä oman toiminimen.

”Kyllä tästä on jäänyt sillä tavalla hyvä fiilis, että olen saanut lisää kokemusta yrittäjyydestä ja hyvät eväät jatkaa yritystoimintaani tulevaisuudessakin.”

Kiinnostaisiko myös nämä?