Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

Kun suosittelet Omapajan kevytyrittäjyyttä, saat 75 euron edun
1.6.2021 12:05Lukuaika 1 min

Suosittele Omapajaa – saat 75 euron edun!

Kyllä kelpaa olla Omapajan laskutuspalvelun käyttäjä. Omapajan kevytyrittäjänä voit suositella palveluamme kenelle vain ja juuri siitä me haluamme palkita sinut! Kun tuttavasi liittyy mukaavn Omapajan joukkoon, saatte molemmat 75 euron alennuksen palvelumaksuista. Edun voit käyttää niin monta kertaa kun tahdot.

Kenelle suosittelisit Omapajaa?

Tunnetko kaverin, jota kiinnostaisi matalan kynnyksen yrittäminen tai onko ystäväsi pohtinut, kuinka ansaita hieman ylimääräistä rahaa harrastuksella? Kenties sinä tahtoisit työllistää tuttavasi näppärään keikkahommaan tai luennoimaan osaamisestaan?

Kevytyrittäjyys sopii monenlaiseen tilanteeseen! Heille jotka haluavat elättää itsensä kevytyrittäjinä, heille jotka hyödyntävät ammattitaitoaan sivutulojen muodossa sekä myös heille, jotka tekevät satunnaista keikkaa pari kertaa vuodessa!

Auta ystäväsi kevytyrittämisessä alkuun! Kun suosittelet hänelle Omapajan laskutuspalvelua, saatte molemmat tuntuvan, 75 euron alennuksen Omapajan palvelumaksuista! Vinkkaamisesta on siis rahanarvoista etua sekä sinulle että hänelle. Levitä kevytyrittäjyyden ilosanomaa eteenpäin - voit suositella Omapajaa niin monelle tuttavallesi kuin tahdot!

Näin suosittelet Omapajan laskutuspalvelua:

  • Lähetä henkilökohtainen suosittelukoodi tuttavallesi. Koodin voi lähettää tuttavan sähköpostiin tai voit antaa koodin hänelle suoraan. Kirjaudu sisään Omapajan laskutuspalveluun: löydät koodin sekä suoran sähköpostilinkin etusivultasi.
  • Tuttavasi saa sähköpostiinsa liittymisohjeet sekä rekisteröitymislinkin. Linkkiä seuraamalla koodi aktivoituu automaattisesti teille molemmille heti kun tuttavasi arvonlisäveroton kokonaislaskutus ylittää 500 euroa.
  • Mikäli et ole vielä Omapajan kevytyrittäjä, liity ensin palveluumme suositellaksesi sitä tuttavillesi. Liity tästä.

Koodista kannattaa vinkata kaikille tuttaville, joita kevytyrittäjyys tai satunnainen itsensä työllistäminen kiinnostaa. Linkin lähettäminen ei sido ystävääsi vielä mihinkään, eikä häntä automaattisesti liitetä Omapajan joukkoon, ellei hän itse päätä rekisteröityä. Klikkaaminen kuitenkin kannattaa: 75 euron edun lisäksi ystäväsi pääsee nauttimaan kaikista Omapajan tarjoamista palveluista, neuvoista, materiaalipankista sekä yksinkertaisesta laskutusohjelmasta vain edullisen palvelumaksun hinnalla.

Omapajasta henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa - ei lisämaksuja, ei piilokuluja!

Muistathan että Omapajassa maksat vain laskukohtaisen palvelumaksun! Ei rekisteröinti- tai kuukausimaksuja, ei piilokuluja tai maksumuurin takana piileviä toimintoja. Mikäli joinakin kuukausin laskutettavaa ei kerry, ei Omapajakaan karhua sinulta ylimääräisiä maksuja. Omapajassa kevytyrittäjyyden voit aloittaa ja lopettaa koska vain ilman erillistä ilmoitusta.

Tyytyväisiä laskutuspalvelun käyttäjiä ilahduttaa erityisesti Omapajan asiantunteva, henkilökohtainen palvelu. Keskitymme täysillä yhteiseen päämääräämme – tekemään kevytyrittäjyydestä sinulle mahdollisimman helppoa ja kannattavaa.

On hienoa huomata ihmisten ilahtuvan aina kun he omalla osaamisellaan ja panoksellaan pystyvät tienaamaan leipänsä tai ansaitsemaan ylimääräistä. Sitä onnistumisen tunnetta tahdomme jakaa myös muille. Kiitos siis sinulle kun viet kevytyrittäjyyden viestiä eteenpäin, me Omapajalla arvostamme sitä todella!

Kiinnostaisiko myös nämä?