Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

Kevytyrittäjyys on mahdollistanut Aleksi Noposelle koulutuksen mukaisen työnteon opintojen ohella.
Lukuaika1 min

Personal trainer Aleksi Noponen tienaa opintojensa ohessa

”Koen onnistumisen tunteen, kun asiakas kehittyy ja saa tuloksia aikaan”, personal trainer Aleksi Noponen kuvailee työnsä huippuhetkiä.

Noponen ohjaa työkseen ryhmäliikuntaa ja laatii kuntosaliohjelmia Kyyjärven kunnan liikuntatoimessa sekä antaa yksilö- tai ryhmävalmennusta yksityisille asiakkaille. Takataskusta löytyvät personal trainerin paperit, joita Noponen tällä hetkellä täydentää Kuortaneen opiston liikuntaneuvojan ammattitutkinnolla. Kolme vuotta kestänyt koulutus on pian maalissa, valmistuminen häämöttää keväällä.

Kevytyrittäjyys on mahdollistanut Noposelle koulutuksen mukaisen työnteon opintojen ohella. Noponen kertoo ahaa-elämyksestä, jonka koki ryhtyessään pohtimaan oman ammattiuransa käynnistämistä.

 

Kevytyrittäjyys on mahdollistanut Noposelle koulutuksen mukaisen työnteon opintojen ohella.

 

”Mietin, että miksi odottaisin siihen asti, että valmistun, kun voin aloittaa työt nytkin? Yksi tuttava suositteli minulle kevytyrittäjäksi ryhtymistä ja lähdin kokeilemaan”, Noponen kertoo.

Kevytyrittäjänä tienaa itse elantonsa opiskelujen aikana

Omapaja valikoitui Aleksi Noposen laskutuspalveluksi, sillä hän omien sanojensa mukaan totesi sen olevan ”ylivoimaisesti paras” vaihtoehto. Noponen kokee Omapajan asiantuntevan asiakaspalvelun olevan helposti hänen tukenaan silloin, kun vastaan on tullut omaa toimintaa koskevia kysymyksiä tai pohdintoja kevytyrittäjyydestä.

personal_trainer-aleksi_noponen-1

Kevytyrittäjyys on mahdollistanut Aleksi Noposelle koulutuksen mukaisen työnteon opintojen ohella.

Kevytyrittäjyyden ansiosta Noposella on oma, vakiintunut asiakaskunta sekä realistinen käsitys oman työnsä arvosta. Noponen on myös oppinut luomaan omat markkinointiväylänsä, minkä kautta hänen luokseen ovat löytäneet monet yksityiset, henkilökohtaisesta valmennuksesta kiinnostuneet miehet ja naiset. Korvaamattoman kokemuksen lisäksi Aleksi Noponen on onnistunut pitämään opiskelijataloutensa tasapainossa työtulojen ansiosta.

 

Noponen on onnistunut pitämään opiskelijataloutensa tasapainossa työtulojen ansiosta.

 

”On se auttanut, on varaa ostaa ruokaa ja muuta, ei pelkällä opintotuella kyllä elä”, Noponen huomauttaa.

Leipä ja nautinto tulee liikunnasta

Pienestä pitäen liikuntaa harrastavalle Aleksi Noposelle tämänhetkinen työ on unelmaduuni. Hän nauttii saadessaan auttaa ihmisiä hyvinvoinnin ja terveemmän elämäntavan pariin. Noponen kokee olevansa innostava ja inspiroiva valmentaja. Hänen tavoitteenaan on saada konkreettisia tuloksia aikaan, ja siihen paras menetelmä on ottaa ihminen aina kokonaisuutena huomioon, ei vain sanella ylhäältäpäin annettuja ohjeita. Asiakkaan ilo tarttuu helposti Noposeenkin.

”Ne jutut, kun asiakas sanoo, että vau, nyt on tullut tulosta, tai hei, tänään mua ei väsyttänytkään enää”, Noponen innostuu.

Nuoren miehen lähitulevaisuudessa puhaltavat pian uudet tuulet, kun heinäkuussa 2021 koittaa aika vaihtaa treenitrikoot armeijan harmaisiin. Pikkuhiljaa Noponen on myös siirtämässä toimintaansa Seinäjoelle, jonne omaa elämää olisi ainakin toistaiseksi tarkoitus ryhtyä rakentelemaan. Valmennus ja työ liikunnan parissa ei missään nimessä ole kuitenkaan jäämässä.

”Kyllä se liikunta on, mistä nautin. Kun rakastaa liikuntaa, niin sitä kautta se työ liikunnan parissa myös antaa iloa”, Aleksi Noponen tiivistää tyytyväisenä.

PS. Huomasitko muuten, että Aleksi on yksi malleistamme nettisivujemme kuvituskuvissa!

Kiinnostaisiko myös nämä?