Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

Maalauspalvelu Laatutrio
Lukuaika 1 min

Kasvava kesäyritys Laatutrio keksittiin koulun penkillä

Maalauspalvelu LaatuTrio työllistää kahdeksan kesätyöläistä. Heistä kolme pyörittää yritystä jo kolmatta kesää. LaatuTrio tekee pääasiassa omakotitalojen ulkovuorimaalauksia, sekä huolto- että uusiomaalauksia. Yrityksen toiminta-aluetta on Oulun seutu ja Kalajokilaakso.

– Idea yrittämisestä syntyi lukiossa matematiikan tunnilla istuessa, kertoo Sampsa Laitinen, yksi yrittäjistä. – Kahen ystävän kanssa mietittiin, että mitä tehään seuraavana kesänä työksemme ja hoksattiin, että maalata me osataan ammattitaitoisesti.

Kun ystävykset miettivät, miten päästä helpoiten alkuun yrittämisessä, heidän yrittäjätuttavansa suositteli kevytyrittäjyyttä. – Me tutustuttiin Omapajaan ja huomattiin, että tämä on meille helposti paras vaihtoehto lähteä yrittämään.

Mitä hyviä puolia Omapajassa on?

– Ehottomasti se, että me saadaan keskittyä täysin siihen myyntiin ja lupauksen toimittamiseen. Eikä meidän tarvi miettiä kirjanpitoa, eikä meijän tarvi osata mitään muuta kuin se asia, mitä me oikeesti halutaan tehä eli maalaus.

Yritys on kasvanut kolmena vuotenaan kovasti. Kuluvana kesänä yritys toimittaa toistakymmentä ulkovuorimaalausta erikokoisiin kohteisiin.

– Meijän tarinassa mielenkiintoista on minusta se, että me pompattiin koulun penkiltä suoraan yrittäjyyteen, missä me tuotetaan aitoa lisäarvoa asiakkaille. Ja tässä vahvana pointtina on se kevytyrittäjyys ja Omapaja, joka mahdollisti meille tämän keskittymisen omaan työhön.

Laitinen suosittelee Omapajaa erityisesti uusille yrittäjille. Hän pitää kevytyrittäjyyttä riskittömämpänä ja vaivattomampana tapana yrittää. Tulevaisuudessa siintää ihmisten työllistäminen ja turvallinen kasvu. – Tulevaisuus näyttää hyvältä.

Laatutrion palveluihin voit tutustua tarkemmin heidän kotisivuillaan.

Kiinnostaisiko myös nämä?