Skip to content
rakennusmies-hymy-hero-kel_pun-1920px

Kilpailukykyä yrityksellesi sekä työn tekijöille.

Omapajan kevytyrittäjiltä saat yritykseesi osaamista ja yrittäjän asennetta. Kumppaninamme työllistät kustannustehokkaasti. Lisäksi tekijöidesi on mahdollisuus ansaita enemmän.

Joustavuutta työvoiman hankintaan

Työelämä on vahvassa murroksessa. Työntekijöitä ei välttämättä uskalleta enää palkata, vaikka osaavaa ja motivoitunutta työvoimaa on tarjolla. Madallamme työllistämisesi kynnystä tarjoamalla yrityksellesi mahdollisuuden ostaa työtä kevytyrittäjiltämme.

Tutustu kevytyrittäjyyteen

Näin hyödyt Omapajan kumppanuudesta

Taloudellinen hyöty

  • Taloushallinnon prosessit kevenevät.  Maksu yhdellä määrämuotoisella laskulla. Maksettu lasku on yritykselle arvonlisäverovähennyskelpoinen kulu

  • Työtä voi teettää joustavasti tarpeen mukaan

  • Autamme työvoiman hankinnassa

  • Virherekrytointien riski vähenee

Löydät osaavaa työvoimaa

  • Tekijät motivoituneita ja yrittäjähenkisiä

  • Hyvien työntekijöiden sitouttaminen helpottuu. Voi tarjota parempaa palkkaa ja joustavampia työehtoja

  • Parempi työnantajamielikuva. Yritys tunnistaa työelämän muutoksen ja tarjoaa modernin tavan tehdä työtä mahdollistaen tekijälle paremman työ- ja perhe-elämän yhteensovittamisen

 

Näin kumppanuus kanssamme toimii

1. Tekijä rekisteröityy kevytyrittäjäksi

Työntekijäsi rekisteröityy kevytyrittäjäksi nettisivuillamme. Halutessasi saat meiltä myös yrityksesi graafisen ilmeen mukaisen rekisteröitymissivun, jonka kautta tekijät voivat rekisteröityä. Voimme myös avustaa työvoiman hankinnassa.

2. Tee toimeksiantosopimus

Tee kevytyrittäjän kanssa toimeksisannosta toimeksiantosopimus, jossa sovitte työn suorituksesta, sen hinnasta ja maksuajoista sekä muista toimeksiantoon mahdollisesti kuuluvista yksityiskohdista.

3. Maksa työsuoritus laskulla

Kun työ on tehty, kevytyrittäjä lähettää työstään laskun laskutusjärjestelmästämme. Saat halutessasi käyttöön myös rajapinnan järjestelmäämme, jolloin tekijän ei tarvitse lähettää laskua, vaan voit siirtää suurenkin työntekijäjoukon palkanmaksutiedot meille helposti ja virheettömästi.

Miksi joku tekisi sinulle töitä kevytyrittäjänä?

Omapajan kevytyrittäjä hyötyy taloudellisesti tehdessään sinulle töitä toimeksiantosuhteessa. Lisäksi hän voi tehdä työtä omien ehtojen mukaan ja myös muille toimeksiantajille. 
Ota yhteyttä

Myös nämä yritykset ostavat kevytyrittäjiltämme

Mitä, jos kevytyrittäjällä sattuu jokin vahinko?

Huoli pois! Kaikki Omapajassa laskuttavat kevytyrittäjät ovat vakuutettu tapaturma-, vastuu- ja oikeusturvavakuutuksilla.

Minkälaista työtä kevytyrittäjältä voi ostaa?

Kun tarvitset yrityksessäsi osaamista ja työ ei vaadi henkilökohtaista valvontaa tai täytä työsuhteen tunnusmerkkejä, sinun voi olla mahdollista hankkia työvoimaa kevytyrittäjiltämme.

omapaja-nuori-tyontekija
Haluatko kuulla lisää?

Varaa kalenteriaika Matille

Saavuta kilpailuetua ja palkkaa motivoituneimmat itsensätyöllistäjät. Taloushallintosi kevenee ja tekijät ansaitsevat paremmin. Varaa esittely nyt!

Varaa kalenteriaika