Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

Jin_Yang-Omapaja-yrityspalvelut
21.3.2024 14:48Lukuaika 2 min

Positiivinen ja palvelualtis Jin Yang tuo vankkaa osaamista yrityspalveluihin

Omapaja sai vuodenvaihteessa vahvistusta, kun vankka taloushallinnon osaaja Jin Yang aloitti kirjanpitäjänä Yrityspalvelutiimissä. Jinillä on vuosien kokemus yritysten kirjanpidon, verosuunnittelun ja tilinpäätösten parissa. Vapaa-ajallaan Jin kasvattaa asiantuntijaosaamistaan, liikkuu luonnossa ja kokkailee herkullista kiinalaista ruokaa.

Omapaja on hyvässä kasvuvauhdissa. Palveluiden laajentuessa ja kysynnän kasvaessa on tullut tarve kasvattaa myös henkilöstöä. Vuodenvaihteessa Omapajan uusimpana kasvona aloitti Jin Yang. Hän toimii yrityspalvelutiimissä kirjanpitäjänä.

Jin Yang on viihtynyt Omapajan energisessä ja kannustavassa ilmapiirissä erinomaisen hyvin.

Jin Yang on viihtynyt Omapajan energisessä ja kannustavassa ilmapiirissä erinomaisen hyvin.

Jin on alun perin kotoisin Kiinasta, mutta hän on asunut jo yli 20 vuotta Suomessa ja näin ollen hallitsee suomen kielen verrattoman hyvin. Viimeisimmät kahdeksan vuotta Jin on työskennellyt suurissa tilitoimistossa eri puolilla. Hänen tehtäviinsä on kuulunut muun muassa asiakkaiden kuukausikirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista huolehtiminen. Lisäksi hän on konsultoinut asiakkaita taloushallinnon asioissa, kuten esimerkiksi verosuunnitelmista ja budjetoinnista.

Omapajalla Jinin vastuualueena on yritysasiakkaiden taloushallinnon palvelut, kattaen yrityksen juoksevat kirjanpidot, tilinpäätökset sekä veroilmoitukset. Hän auttaa yrittäjiä myös veroasioissa, vähennysten hyödyntämisessä sekä yrittäjien lukuisten muiden eri velvollisuuksien hoitamisessa. Pitkä ja vaativa työkokemus isoissa tilitoimistoissa on tuonut Jinille hyvin vahvan osaamisen, jota hän mielellään jakaa Omapajan asiakkaille.

Luonnossa viihtyvä Jin poimii satokauden marjat talteen ja tarjoilee niitä talven tullen.

Luonnossa viihtyvä Jin poimii satokauden marjat talteen ja tarjoilee niitä talven tullen.

– Parasta työssäni on nähdä, kuinka työuran varrella saatu ammattitaitoni tukee meidän asiakkaita heidän oman yrityksensä taloushallinnossa. Jokainen yrittäjä ymmärtää, että velvollisuudet on hoidettava asiallisesti. Taloudellisen menestymisen kannalta on myös tärkeää ettei veroja makseta liikaa. Siinä minun kokemuksesta voi olla yrittäjälle suurta hyötyä, Jin Yang sanoo.

Energinen ja kannustava työyhteisö

Positiivinen ja aina hymyilevä Jin viihtyy erinomaisesti Omapajan energisessä työyhteisössä, jossa työtä tehdään tosissaan, mutta ei tosikkoina. Hän arvostaa avointa ja toisia kunnioittavaa työkulttuuria sekä hyvää tekemisen meininkiä.

 

– Minulla on aivan mahtavat työkaverit.

 

– Minulla on aivan mahtavat työkaverit. He ovat ihanan kannustavia ja auttavat aina tarvittaessa. Työpaikallamme on paljon hauskuutta ja hassuttelua. Positiivisuus on tarttuvaa ja iloisessa ilmapiirissä työtäkin tekee paremmin, Jin Yang painottaa.

Liikkumista, kirjallisuuta ja herkkuja

Vapaa-ajalla Jin kuntoilee kävelemällä ja liikkuu aktiivisesti luonnossa. Työkaverit ovat kovasti yllyttäneet myös hiihdon pariin, mutta muutamaan kertaan koettu suksien lipsuminen ylämäessä on saanut hänet jättämään vielä toistaiseksi hiihtovälineet rauhaan. Syksyisillä metsäretkillä hän poimii talteen marjoja, säilöen ne hilloiksi, mehuiksi tai pakkaseen talven varalle. Sienimetsästä mukaan lähtee erityisesti herkkutatit, joista saa lisuketta moniin ruokiin.

Jinin kokkailubravuuri on perinteinen kiinalainen ruoka, kuten tämä mustekala-annos.

Jinin kokkailubravuuri on perinteinen kiinalainen ruoka, kuten tämä mustekala-annos.

Kotona hän uppoutuu mielellään hyvään kirjallisuuteen, lukee uutisia, lehtiä ja oman alan kirjoja. Lisäksi hän ylläpitää osaamistaan seuraamalla aktiivisesti lakeja ja lakimuutoksia, joilla on vaikutuksia yrityksiin.

Jin tykkää myös leipomisesta ja uunissa paistuu usein täytekakkuja lähipiirin juhlapäiviin. Varsinainen bravuuri on kuitenkin herkullinen kiinalainen ruoka, jota hän kokkailee perinteitään kunnioittaen.

– Lähes kaikkia kiinalaisen keittiön tarveaineita saa nykyään kaupoista, mutta yhtä tiettyä säilöttyä chiliä Suomesta ei löydy. Niitä purkkeja tuon mukanani, kun käyn kerran vuodessa tapaamassa äitiäni, muita sukulaisia sekä ystäviä Kiinassa, kertoo Jin.

Nöyrästi asiakkaan parhaaksi

Työyhteisössä iloinen ja purskahteleva Jin tunnetaan palvelualttiina ja työn äärellä nöyränä mutta periksi antamattomana persoonana.

Pidetty ja arvostettu Jin lähettää asiakkaille terveisiä ja kiitokset kuulumisesta Omapajan asiakasperheeseen. Samalla hän toivottaa kaikille menestystä.

 

– Olen täällä auttamassa teitä kaikissa taloushallinnon kysymyksissä.

 

– Olen täällä auttamassa teitä kaikissa taloushallinnon kysymyksissä. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä, kun tarvitsette apua. Minä pyrin tekemään parhaani, että te saatte taloudellista hyvinvointia, kirjanpitäjä Jin Yang lupaa.