Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

Solmia Tiina Väisänen
4.9.2023 7:49Lukuaika 1 min

”6/5, oon tosi tyytyväinen” – Solmian Tiina Väisäsen arvio Omapajasta

Tiina Väisänen Solmialta tarvitsi kipeästi keväällä uusia buukkareita, ja haki tekijöitä omissa kanavissaan, mutta sai vain yksittäisiä hakemuksia. Kaikki tämä muuttui, kun Matti Jääskeläinen laittoi Tiinalle yhteistyöehdotuksen.  

Solmia on Tiina Väisäsen 6,5 vuotta sitten perustama yritys, joka tarjoaa muille yrityksille buukkauspalveluita. Näiden lisäksi Solmia tekee muun muassa asiakastyytyväisyyskyselyitä yrityksille. 

Tiina tunsi Omapajan palveluita hieman jo etukäteen ja on suositellut meitä hyvää laskutuspalvelua kaipaaville, mutta ei ollut tiennyt, että yrityksillä on mahdollisuus jättää työtarjouksia meidän tekijöillemme.  

Tiinalla ei juuri ollut ennakko-odotuksia Omapajan kanssa työskentelystä, sillä tällaista yhteistyötä hän ei ollut aiemmin tehnyt, vaikka osa hänen toimittajaverkostostaan on jo aiemmin laskuttanut kevytyrittäjänä.  

Onnistumisia ja erinomaisia tuloksia

Yhteistyö kanssamme osoittautui helpoksi. Tiina kertoo, että tulokset ovat olleet moninkertaiset hänen yksin tekemiinsä ilmoituksiinsa verrattuna. Aiemmin sosiaalisen median postaukset saattoivat tuottaa yhden kiinnostuneen hakijan silloin tällöin, mutta avullamme hän sai heti parikymmentä hakemusta. 

 

”Eihän mun ole tarvinnut tehdä juuri mitään. – – Kun teidän väylissä on jaettu tietoa Solmian tarjolla olevista työhommista, mikä nyt on tehty kahteen kertaan, niin sieltä on tullut ihan massiivisen paljon yhteydenottoja teidän palvelua käyttäviltä.” 

 

Tiinaa ei yllättänyt pelkästään hakemusten määrä, vaan myös hakijoiden osaaminen. 

”Kun puhutaan, että tämä puhelinpalveluala olisi semmoinen, mihin olisi hirveän vaikea löytää yhtään ketään osaavaa. On pula oikeasti osaavista ja kykenevistä soittajista. Niin myös se laatu, että kyllä niissä Omapajan tyypeissä on oikeasti hyviä, osaavia kavereita”, hän kehuu. 

Kun Tiinalta kysyy, miksi Solmialle halutaan tehdä töitä kevytyrittäjänä, hän nostaa esiin paremman ansaintatason ja mahdollisuuden tehdä työtä täysin etänä mistä päin Suomea tahansa. Ammattitaitoista väkeä Solmialle houkuttelee myös se, että soitot lähtevät vain yrityksiin. 

Millaisille yrityksille suosittelisit yhteistyötä Omapajan kanssa?

Tiina suosittelee yhteistyötä Omapajan kanssa erityisesti sellaisille yrityksille, joissa työtä olisi tarjolla projektiluontoisesti, mutta työntekijän palkkaamisen riskit tuntuvat liian suurilta.

 

”Se on win-win-tilanne, että työnhakijat löytää töitä ja pk-yritykset pystyy työllistämään, kun tiedetään että on joku projekti joka työllistää”, hän toteaa. 

 

Omapajan ja Solmian yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin. Haastattelun jälkeen Tiina aikoo jatkaa lukuisten meidän avullamme saamiensa viestien läpikäyntiä. 

Jos yrityksesi kaipaa yhtä hyviä tuloksia sopivien osaajien etsimisessä, ole yhteydessä Matti Jääskeläiseen.


 

Lisää kasvua yrityksellesi? Me autamme!

Varaa keskusteluaika Matille. Valitse alta haluamasi päivä ja kellonaika sekä lisää tapaamisen aihe. Keskustelu on maksuton, eikä tietystikään sitouta sinua mihinkään.

 

Kiinnostaisiko myös nämä?