Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

Jyri Tirroniemi ajaa kaivinkonetta kevytyrittäjänä
23.12.2021 12:34Lukuaika 1 min

Jyri Tirroniemi: "Harjoittelua omaa yritystoimintaa varten"

Rovaniemeläinen Jyri Tirroniemi on tehnyt kolmatta kesää maanrakennustöitä laskutuspalvelun kautta. Hänen toimenkuvaansa on kuulunut omakotitalojen työmaat sekä muu maanrakennus- ja viherrakennustyöt niin yrityksille kuin yksityisillekin. Talvet Tirroniemi tekee lumenauraustöitä. Lapin maakuntakeskuksessa vielä riittää lunta pitkin talvikautta.

- Nyt vuodenvaihteen jälkeen olisi tarkoitus että mie alan tekemään niitäkin hommia laskutuspalvelun kautta, Tirroniemi pohtii leveällä pohjoisen murteella.

Kevytyrittäjyyden kautta kohti omaa yritystoimintaa

Jyri Tirroniemi kokee vahvasti olevansa maanrakennustöissä omalla alallaan. Hän pitää erityisesti työn konkreettisuudesta – oman käden jäljen näkee selvästi työn edetessä. Monipuolinen toimenkuva tarjoaa niin isojen koneiden kanssa työskentelyä kuin virkistävää käsipelillä toteutettavaa puurtamista.

- Sellaisia avustavia tehtäviä, eri koneiden ajoa, mies kuvailee rooliaan työmaalla.

Samoin Tirroniemi näkee, että yrittäjyys on hänelle se paras muoto työllistyä nyt ja tulevaisuudessa. Työn tekeminen toisten alaisuudessa ei miestä niinkään houkuttele.

 

Se on vähän että saa olla ittensä herra, saa oikeastaan vappaammat kädet.

 

- Se on vähän että saa olla ittensä herra, saa oikeastaan vappaammat kädet, Tirroniemi pohtii yrittämisen parhaita puolia.

Kevytyrittäjyys toimii Tirroniemen kohdalla helppona ja turvallisena ensi askeleena kohti omaa yritystoimintaa. Oma firma on tarkoitus rykäistä pystyyn heti kun aika tuntuu sopivalta.

- Tällä nyt harjoitellaan tulevaa varten, Tirroniemi miettii.

Oman itsensä herruudessa Jyri Tirroniemeä kiehtoo eritoten päätösvalta omasta aikataulusta. Töiden lisäksi vapaa-ajalle on jätettävä tarpeeksi aikaa. Tirroniemen sydäntä lähellä on Lapin luonnossa liikkuminen metsästyksen ja kalastuksen muodossa. Toinen tärkeä harrastus on ”moottorikamppeiden” kunnostustyöt. Niistä hommista on iloa lähinnä miehelle itselle, eikä omaa yritystoimintaa ole tarkoitus laajentaa korjaamopalveluiden puolelle.

- No jos joku sukulainen tarttee jottain, mutta en mie muuten, Tirroniemi naureskelee.

Omapaja on selkein ja helppokäyttöisin laskutuspalvelu

Aloittaessaan maanrakennustöiden parissa Tirroniemi teki vertailuja eri laskutuspalveluiden välillä päätyen lopulta Omapajaan. Omapaja on miehen mielestä kaikkiin muihin laskutuspalveluihin verrattuna selkein sekä helppokäyttöisin. Tirroniemi arvostaa myös rivakkaa asiakaspalvelua, jonka kautta ongelmat ovat ratkenneet nopealla aikataululla.

 

Joo oon mie useammalle kaverille suositellut ja vähän opastanutkin sen käyttöön

 

- Nopeasti hoituu, on kyllä saman päivän aikana selvinnyt kaikki. Alussa oli jokin ongelma, johon vastaus tuli ihan parin tunnin sisällä. Ja chat-palvelussa sitten kysynyt jos on ollut jotain akuuttia hätää.

Omapajan laskutuspalvelun Tirroniemi on kokenut erittäin toimivaksi ja helpoksi vaihtoehdoksi starttailla omaa yritystoimintaa. Mies onkin vinkannut Omapajasta myös muille saman alan tuttavilleen.

- Joo oon mie useammalle kaverille suositellut ja vähän opastanutkin sen käyttöön, Jyri Tirroniemi sanoo.

Kiinnostaisiko myös nämä?