Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

daniel_chanth
10.10.2023 7:49Lukuaika 1 min

Daniel Chanth: Tähtäimessä työntäyteinen kesä valokuvaajana

Kun kesätöitä ei löytynyt, 21-vuotias pieksämäkeläinen Daniel Chanth päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä. Hän on harrastanut valokuvausta muutamien vuosien ajan, joten hän tarjoaa kesän ajan valokuvauspalveluita Etelä-Savon alueella.

Daniel tunsi Omapajan jo entuudestaan, sillä hänellä oli aiemmin ollut eri toimialalla toimintaa kevytyrittäjänä. Palvelumme käyttö oli niin helppoa ja yksinkertaista, että hän halusi jatkaa asiakkaanamme myös uuden ideansa kanssa.

Daniel halusi lähteä kokeilemaan, että saisiko valokuvauksesta työn itselleen. Hänellä on harrastuksensa puolesta kokemusta monentyyppisestä valokuvauksesta. Esimerkiksi luonnon ja tapahtumien kuvauksesta.

Ihmisiä kuvatessaan hän haluaa tuoda esiin kuvattavan omaa persoonaa. ”Kukaan meistä ei ole samanlainen”, Daniel toteaa.

Chanth pitää kevytyrittäjyyttä hyvänä tapana kokeilla omaa liikeideaansa. Hän harkitsi toiminimiyrittäjyyttä, mutta totesi, että kevytyrittäjänä aloittaminen olisi turvallisempaa.

Tällaiseksi Daniel on suunnitellut oman palvelunsa

Toiminnan käynnistämiseen liittyy paljon työtä, mutta Daniel on tarttunut niihin ihailtavan tarmokkaasti.

Esimerkiksi tuotteistaminen ja hinnoittelu on lähtenyt käyntiin hyvin. Hänellä on kaksi selkeää tuotetta, joilla on helposti ymmärrettävät hinnat ja niiden pohtimiseen hän on paneutunut huolella. Kevytyrittäjyys on turvallinen tapa kerätä tietoa omalle palvelulle sopivasta hintatasosta.

Danielin palveluihin kuuluvat kuvauskeikat Etelä-Savon alueella ja studiovalokuvaukset kotona. Kuvauskeikkoja hän tekee mielellään niin messuille kuin yksityisiin perhejuhliin, kuten syntymäpäiville.

Hän on markkinoinut palveluitaan aktiivisesti. Lyhyessä ajassa hän on luonut itselleen omat verkkosivut ja jakanut alennuskuponkeja eri paikoissa.

Kuvat Daniel toimittaa asiakkailleen digitaalisesti. Asiakkaat saavat kuviin oikeudet jakaa niitä vapaasti, kunhan mainitsevat kuvan yhteydessä kuvaajan nimen.

Danielin tavoitteena tälle kesälle on saada sen verran asiakkaita, että hän saisi kokoon rahat tatuoinnin hankkimista varten. Se olisi muistotatuointi hänen edesmenneelle äidilleen. Toivottavasti Daniel Chanthin valokuvauspalvelu löytää siis tiensä eteläsavolaisten sydämiin.

Kiinnostaisiko myös nämä?