Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

Susanna Höijer, kevytyrittäjä
Lukuaika 2 min

Parantaja, näkijä ja Theta Healer® Susanna Höijer

”Kevytyrittäjänä palveluihini kuuluvat muun muassa Theta Healing -hoidot, tulkinnalliset kehonhoidot ja muut hyvinvointipalvelut. Pidän myös kursseja, joissa opastan pitämään huolta omasta hyvinvoinnista sekä henkisellä että fyysisellä tasolla.”

Susanna Höijer on tarjonnut yrittäjänä hyvinvointipalveluja kaiken kaikkiaan jo yli 20 vuotta. Kevytyrittäjänä hän on nyt tehnyt töitä vähän yli vuoden verran. Pohjakoulutukseltaan hän on hieroja ja vartija.

Hänen tiensä kevytyrittäjäksi on ollut monivaiheinen. Kun hän vuonna 2001 valmistui koulutetuksi hierojaksi, hän perusti y-tunnuksen ja alkoi tehdä hierojan töitä yrittäjänä. Kun hän oli tehnyt näitä töitä muutaman vuoden ajan, hän koki ettei pysty hierojana auttamaan asiakkaitaan riittävästi.

”Haluan auttaa enemmän kuin vain hieroa lihasta. Aloin nimittäin tuntea, että ihmisillä on lihaksissa tunnelukkoja, jotka niitä jumittavat. Aloin kehittää omaa hoitomuotoa, jolla onnistuin vapauttamaan noita tunnelukkoja. Se oli palkitsevaa, kun siitä oli asiakkailleni apua. Näillä keinoilla tein hierojan töitä vuoteen 2018 saakka.”

Mitä tarkoittaa Theta Healing?

Vuoden 2018 tienoilla Höijeristä alkoi tuntua, että hänen pitää päästä hoidoissaan vielä pidemmälle, syvemmälle ja saada uusia keinoja hoitotekniikoihin. 

”Tuolloin törmäsin Theta Healing -hoitotekniikkaan. Sen menetelmillä pääsee ihmisen alitajuntaan työstämään ja vapauttamaan niitä uskomuksia, jotka rajoittavat ihmisen elämää. Olen käynyt tästä Theta Healing -tekniikasta perus- ja jatkokurssien lisäksi muita eri osa-alueita käsittäviä kursseja.”

Theta Healing on Vianna Stibalin vuonna 1995 luoma hoitotekniikka, joka edistää emotionaalista, psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia. Sen avulla voidaan vapauttaa rajoittavia uskomuksia, jotka estävät eteenpäin menemistä elämän eri osa-alueilla.

 

Theta Healing on hoitotekniikka, joka edistää emotionaalista, psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia.

 

”Minulla tämä Theta Healing -menetelmä on ollut hoidoissa mukana vuodesta 2018 lähtien. Alusta pitäen minulla on kuitenkin ollut sellainen näkijän ja parantajan kyky, että pystyn katsomaan ihmisen energiatilaan.”

Höijerin asiakkaita ovat kaikki, jotka haluavat tehdä muutoksen omaan elämäänsä ja huolehtia hyvinvoinnistaan. Asiakkaina on sekä naisia että miehiä, mutta myös lapsia. Myös eläimiä on asiakkaina jonkin verran. 

Omapaja helpottaa yrittäjän taakkaa

Vuosi sitten Höijer muutti silloiselta paikkakunnaltaan toiselle. Hän lopetti y-tunnuksen ja jäi vähäksi aikaa työttömäksi. Hän kuitenkin halusi edelleen tarjota hyvinvointipalvelujaan sen, mitä niitä onnistui tekemään. Tuolloin hän rekisteröityi Omapajan laskutuspalveluun. Kevytyrittäjänä hän nimittäin pystyi tekemään hoitotöitä jonkun verran, vaikka olin työtön.

”Nykyään nämä hyvinvointipalveluni ovat minulle päätyö, mutta teen sivutöinä henkilökohtaisen avustajan töitä. Se on osa-aikasta palkkatyötä. Hoitoja teen edelleen kevytyrittäjänä.”

 

”Laskutuspalvelu on helppo, nopea ja toimii. Saan palkan heti, kun asiakas on maksanut laskunsa."

 

Hän ei ole jättänyt kevytyrittäjyyttä siksi, koska kokee sen helpottavan hänen työskentelyään. Aikaisemmin hänellä meni aikaa muun muassa oman yrityksen kirjanpidosta huolehtimiseen, mutta nyttemmin hän on voinut jättää sen Omapajan huoleksi. 

”Laskutuspalvelu on helppo, nopea ja toimii. Saan palkan heti, kun asiakas on maksanut laskunsa. Omapaja hoitaa laskujen lähettämisen ja muistutukset, mikä on minusta tosi hyvä asia. Minun ei tarvitse niistä enää sen enempää huolehtia.”

Haaveena lisätä ihmisten tietoisuutta ja hyvinvointia

Tulevaisuudessa Höijer aikoo kouluttaa itseään lisää ja jalostaa tekemäänsä työtä koko ajan vain eteenpäin. Se on hänestä hyödyllistä siksikin, koska siinä kehittyy silloin samalla koko ajan itsekin.

”Työssäni on tärkeää myös se, että itse voin hyvin. Jotta oma hyvinvointi on kunnossa, on olennaista tehdä sitä, mitä rakastaa. Minä todella nautin siitä, mitä saan tehdä.”

Hän aikoo jatkossakin tarjota hyvinvointipalveluja ja pitää kursseja ja luentoja. Tampereelle avautuvan oman hoitolan myötä hyvinvointipalvelut toimivat hänellä jatkossa kokopäiväisenä työnä. Työssään hän nauttii erityisesti siitä, kun onnistuu auttamaan asiakkaitaan. 

”Haluan auttaa ihmisiä luomaan minäkuvansa sellaiseksi, että heillä on hyvä olla kaikilla elämän osa-alueilla. Haluan avata ihmisten tietoisuutta, jotta he voisivat paremmin. Minusta jokaisen pitäisi tiedostaa se, että hän on kaiken hyvän arvoinen.”

Kiinnostaisiko myös nämä?