Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

anne (2)
27.10.2022 12:00Lukuaika 1 min

Omapaja palvelee nyt myös yrittäjiä

Yrittäjien taloushallintopalvelumme kehittäjä Anne Karvonen on ollut talossa jo muutaman viikon, joten on aika esitellä palvelua hieman. Annella on reilun 20 vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, joissa hän on panostanut erityisesti vahvasti asiakaslähtöiseen palveluun.

Olemme lähteneet laajentamaan palvelupakettiamme kattamaan yrityksille suunnatut taloushallinnon palvelut, koska haluamme, että kevytyrittäjillämme on mahdollisuus jatkaa yhteistyötä kanssamme myös silloin, kun he tahtovat perustaa yrityksen.

Historia kevytyrittäjänä ei ole edellytys asiakkuudelle, vaan toivotamme sinut tervetulleeksi liiketoimintasi vaiheesta riippumatta.

Mitä meillä on tarjota yrittäjille?

Meistä saat kumppanin, joka kulkee mukanasi yrittäjyytesi eri vaiheissa. Ymmärrämme yrittäjyyden arkea ja iloitsemme kanssasi huippuhetkistäsi.

Meillä et ole asiakas muiden joukossa, vaan pyrimme aina tarjoamaan sinulle laadukasta henkilökohtaista palvelua ja löytämään juuri sinulle sopivat ratkaisut. Palvelumme hinnoittelu on selkeä ja kilpailukykyinen.

Mikä muuttuu, kun kevytyrittäjä perustaa yrityksen?

Jos sinulla on kiinnostusta yrityksen perustamiseen, kannustamme sinua kokeilemaan ideaasi käytännössä. Vain käytännön kautta sinulle selviää, onko yrittäjyys sinun juttusi ja mihin suuntaan liikeideaa olisi hyvä kehittää.

Kun perustat yrityksen, vastuusi kasvaa. Me teemme tästä siirtymästä sinulle mahdollisimman ketterän ja mutkattoman. Tuemme ja neuvomme sinua yrityksen perustamisessa, niin taloushallinnan kuin muiden yksityiskohtien kanssa.

Nykyaikaiset sähköiset taloushallinnon järjestelmät ovat tehneet yrittäjien arjesta helpompaa. Niiden myötä yrityksen pyörittämisen kanssa pärjää taloushallintoa karsastavakin, kun apunasi on osaava kumppani.

Jos harkitset yrittäjyyttä, verkostoitumisesta on monesti hyötyä. Samankaltaisen arjen kysymysten äärellä olevat yrittäjäkollegat voivat tarjota toisilleen arvokasta vertaistukea. Parhaimmillaan saat heistä itsellesi luotettavien ystävien verkoston, joiden kanssa viihdyt niin työssä kuin vapaalla.

Haluan perustaa yrityksen tai vaihtaa tilitoimistoa, miten pääsen alkuun?

Kun olet päättänyt alkaa yrittäjäksi, olet jo aloittanut yritystoiminnan tai suunnittelet tilitoimiston vaihtoa, jätä yhteydenottopyyntö Anne Karvoselle. Hänen kanssaan pääset kartoittamaan nykytilanteesi ja saat asiantuntevia neuvoja.

Kun jätät yhteydenottopyynnön Annelle, kannustamme sinua valmistautumaan keskusteluun hieman etukäteen. Näin saamme molemmat siitä enemmän irti ja yhteistyö lähtee jouhevammin liikkeelle.

Voit esimerkiksi tehdä listan kysymyksistä ja muista asioista, joita sinulla on mielessäsi yrittäjyyteen tai palveluumme liittyen. Kaikki mielessä oleva kannattaa ehdottomasti kysyä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö.

Kiinnostaisiko myös nämä?