Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

Töiden laskuttaminen kännykällä on helppoa
3.10.2023 13:20Lukuaika 1 min

Omapaja ja Tuudo edistävät opiskelijoiden yrittäjyyttä

Työelämän murroksessa opiskelijoiden yrittäjyysvalmiudet ovat tärkeä osa nykyaikaista koulutusta. Omapaja ja Tuudo ovat lähteneet yhteistyössä edistämään opiskelijoiden yrittäjävalmiuksia ja työelämään pääsyä.

Madallamme yrittämisen kynnystä

Omapaja on ainutlaatuinen alusta, joka tarjoaa sinulle, opiskelija mahdollisuuden kehittää ja harjoittaa omaa liikeideaasi turvallisesti ilman oman yrityksen perustamista. Omapaja tarjoaa monipuoliset työkalut tehdä ja laskuttaa omaa työtäsi kevytyrittäjänä perinteisen yrittäjän tavoin.

 

Omapajan avulla opiskelijat voivat aloittaa yrittäjyyden turvallisesti ilman oman yrityksen perustamista ja suurta taloushallinnon osaamista.

 

Omapajan avulla voit opiskelija aloittaa yrittäjyyden turvallisesti ilman oman yrityksen perustamista ja suurta taloushallinnon osaamista. Alustan avulla sinun on helppo luoda tarjouksia, laskuttaa työtäsi, hallita asiakassuhteitasi sekä seurata oman yritystoimintasi ja laskutuksesi kehitystä.

Voit laskuttaa kaikki tekemäsi työt ilman omaa yritystä. Tämä madaltaa yritystoimintasi aloittamista ja tekee siitä sinulle huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa. Voit rauhassa keskittyä työsi suorittamiseen samalla, kun Omapaja hoitaa töidesi laskuttamisen, kirjanpidon, verotuksen, työsi vakuuttamisen sekä muut viranomaisevelvoitteet.

Omapaja tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen muiden opiskelijayrittäjien kanssa. Mikäli haluat tehdä ja laskuttaa töitä esimerkiksi luokkakaverisi kanssa, tarjoamme käyttöösi mm. kimppalaskutusten isommillekin opiskelijaporukoille.

Omapajan kevytyrittäjyys lyhyesti

  • Helppo ja joustava tapa aloittaa yrittäjyys.
  • Byrokratia on minimaalista. Voit keskittyä paremmin työhösi.
  • Hoidamme verotuksen, vakuutukset sekä muut viranomaisvelvoitteet puolestasi.
  • Soveltuu erinomaisesti freelancer- ja keikkatöihin.
  • Usein palkansaajaa paremmat ansiot.
  • Joustava tapa työllistää ja työllistyä. Voit tehdä töitä useammille toimeksiantajille

 

Tuudo tarjoaa alustan toimeksiannoille

Tuudon mobiilisovellus yhdistää opiskelijoiden arjen erilaiset palvelut yhteen paikkaan. Se tarjoaa sinulle helpon tavan hallita opintojaan edistäen samalla myös yrittäjävalmiuksiasi sekä pääsyäsi työelämään.

Tuudo helpottaa opiskelijoiden ja yritysten välistä yhteistyötä. Tuudo tarjoaa toimeksiantoja tarjoaville yrityksille tehokkaan markkinointikanavan, josta voit opiskelijana poimia mieleiset toimeksiannot, suorittaa ja laskuttaa Omapajan kevytyrittäjänä.

 

Tehdessäsi töitä kevytyrittäjänä mahdollistat toimeksiantajille kustannustehokkaamman taloushallinnon sekä itsellesi paremmat ansiot.

 

Tehdessäsi töitä kevytyrittäjänä mahdollistat toimeksiantajille kustannustehokkaamman taloushallinnon sekä itsellesi paremmat ansiot.

Sovelluksen kautta opiskelijat voivat helposti löytää erilaisia työmahdollisuuksia ja harjoittelupaikkoja. Tämä luo opiskelijoille mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja työelämän kokemusten kartuttamiseen.

Yrittäjyys opiskelijalle tutuksi

Omapaja ja Tuudo ovat tehokkaita työkaluja opiskelijoiden yrittäjyyskasvatuksessa. Omapaja tarjoaa mahdollisuuden kehittää ja hallita omaa yritystoimintaa turvallisesti ja ilman suurta byrokratiaa, kun taas Tuudo helpottaa opiskelijoiden arkea tarjoamalla opintopalveluiden lisäksi yrittäjyyteen liittyviä mahdollisuuksia ja toimeksiantoja.

Omapajan ja Tuudon alustat muodostavat yhdistelmän, joka auttaa opiskelijaa menestymään tulevaisuuden työelämässä palkkatyön lisäksi myös yrittäjänä. Ottamalla Omapajan kevytyrittäjyyden osaksi opiskeluasi pystyt hankkimaan lisätuloja myymällä omaa ammattiosaamistasi toimeksiantajille, kuten yrityksille ja yksityisille. Voit laskuttaa kaiken tekemäsi työn helposti ilman oman yrityksen perustamista ja siihen liittyvää byrokratiaa.

Kiinnostaisiko myös nämä?