Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

anne-karvonen-juoksija
22.5.2024 8:28Lukuaika 3 min

Palvelupäällikkö Anne Karvonen – rempseä ja hulvaton asiaosaaja

Palvelupäällikkö Anne Karvonen – rempseä ja hulvaton asiaosaaja
5:17

Markka-aikaan uransa aloittanut Anne Karvonen on ehtinyt paljon. Lista hänen talouden, hallinnon ja liiketoiminnan työtehtävistä on varsin pitkä. Työn ytimessä ovat aina olleet asiakkaat ja heidän palveleminen. Hulvattomalla asiaosaajalla on vähän omalaatuinen perhe, erikoinen lemmikki ja aivan liian monet sukset. Entä miksi pitää päästä juosta pinkaisemaan? Ja miten maailmanmestaruuskisoissa kävi?

anne-karvonen-juoksija

Kesän mittaan Anne juosta pinkaisee maratonin jos toisenkin. Vauhti on välillä niin hurjaa, että yleisö katselee väärään suuntaan eikä edes huomaa, kun hän kiittää ohi.

Reilut puolitoista vuotta sitten, syksyllä 2022 Anne Karvonen tuli Omapajaan palvelupäälliköksi. Positiivisella ja humoristisella elämänasenteella varustettu Anne on nauttinut työstään mukavassa ympäristössä ja kiittelee siitä työkavereitaan.

– Minulla on loistavia työkavereita, joilta löytyy paljon erilaista osaamista, hienoja tietoja ja taitoja, Anne iloitsee.

Pitkä työura, nuori mieli

Työuransa Anne on aloittanut jo markka-aikaan. Lista hänen uransa aikana tekemistään talouden, hallinnon ja liiketoiminnan työtehtävistä on aika pitkä. Tehtäväalueisiin on kuulunut kirjanpito, taloushallinto, verotus, eri liiketoiminta-alueet, henkilöstöhallinto, projektointi, yrityskaupat, yritysjärjestelyt... Pitkä työura tarkoittaa yleensä, että ikää on ehtinyt jo kertymään. Annella on kuitenkin oma pirteä näkemys ikävuosistaan.

– Olen tehnyt töitä rahan kanssa jo pitkään. Olen saanut työskennellä eri aloilla toimivien yritysten ja yrittäjien kanssa hyvin erilaisissa tilanteissa ja erilaisten asioiden kanssa jo viime vuosituhannella. Ikää minulle on kertynyt ”kammottavat” 47-vuotta. Mieleltäni olen kuitenkin vähintään 20-vuotta nuorempi, Anne vakuuttaa pilke silmäkulmassaan.

Tiivistä yhteistyötä

Palvelupäällikön työn ytimessä ovat asiakkaat ja heidän palveleminen parhaalla mahdollisella tavalla. Omapajan tiiviissä työyhteisössä työ on monipuolista ja alati vaihtuvat haasteet tekevät työpäivistä rikkaita. Asiakkaiden tarpeet ovat hyvin moninaisia ja ne vaihtelevat hyvin paljon asiakkaan tilanteesta riippuen.

 

– Työssäni parasta on ehdottomasti asiakkaat ja heidän kanssaan työskenteleminen.

 

– Työssäni parasta on ehdottomasti asiakkaat ja heidän kanssaan työskenteleminen. Asiakkuuden alkutaipaleella yhteydenpito on hyvinkin tiivistä, jotta saamme arjen ja uudet rutiinit toimimaan. Usein lähdetään liikkeelle valitsemalla yrittäjäksi ryhtyvälle oikea yritysmuoto ja puntaroidaan nimivaihtoehtoja, palvelupäällikkö selvittää.

– Asiakkaiden lisäksi olen päivittäin yhteydessä moniin sidosryhmiin, kuten pankit, vakuutusyhtiöt ja viranomaiset. Työskentely eri sidosryhmien kanssa on erityisen antoisaa. Välillä yhteistyö on niin tiivistä, että kumppanit alkavat tuntumaan suorastaan työkavereilta, Anne naurahtaa.

anne-karvonen

Rempseä ja hulvaton asiaosaaja osaa ottaa myös rennosti. Vaikka kroppa on vapaalla, niin mielessä saattaa kuitenkin pyöriä kaikenlaista tärkeää Sössö-lemmikistä arvonlisäveroihin.

Arvonlisävero ja Sössö-lemmikki

Anne Karvosen perheeseen kuuluu kolme lasta ja erikoinen lemmikki. Anne epäilee perheen olevan vähän omituinen, sillä perheen kesken pohditaan politiikan ja verotuksen kysymyksiä. Välillä puheeksi nousee arvonlisäverotus, sillä lapset ovat olleet pienestä saakka yllättävän kiinnostuneita näistä asioista.

– Olen äiti kolmelle lapselle, mutta ainoastaan yksi heistä on enää pienempi kuin minä. Olen aika otettu, että lapseni ovat verotuksesta ja politiikasta kartalla paremmin kuin moni aikuinen. Lemmikin virkaa meillä hoitaa Sössö. Hän on meille kaikille mieluinen robotti-imuri. Sössö on helppohoitoinen ja ei yhtään nirso ruuan suhteen. Hän syö lattialta pölyä, kertoo Anne perheensä kotioloista.

Hiihtohirmu maratoonari

Talvisin Anne hiihtää niin paljon kuin suinkin mahdollista. Monen ystävän mielestä hänellä on aivan liian monet sukset ja hän on aivan liian usein ladulla. Hiihtäjän kunto mitataan säännöllisesti eri hiihtotapahtumissa, joissa voi joskus jopa törmätä Suomen kärkihiihtäjiin.

– Rakkain harrastukseni on hiihto. Massahiihtotapahtumat ovat ehdottomasti talven kohokohta. On hieno olla mukana samoissa tapahtumissa ja samoilla laduilla kuin maajoukkuetason hiihtäjät, Omapajan hiihtohirmu sanoo.

Anne Karvosen mieluisin harrastus on hiihto.

Annen mieluisin harrastus on hiihto, vaikka kavereiden mielestä hän luikahtaa liian usein ladulle ja omistaa liian monet sukset.

Kesäisin Anne Karvosen löytää juoksemasta tai suunnistusmetsästä. Kesäkauteen mahtuu aina myös jokunen puolimaraton sekä maraton.

– Kesällä pitää päästä juosta pinkaisemaan. Rintaa ripustettava numerolappu antaa lisämotivaatiota. Erityisen innostavaa on juoksukauden päätteeksi katsoa, mikä on kunto suhteessa edelliseen vuoteen, Anne paljastaa juoksumotivaation syyn.

Ravista hurmaantunut MM-kisaaja

Tekeväiselle naiselle eivät riitä perinteiset: hiihto-, juoksu- ja suunnistusharrastukset. Näiden lisäksi Anne Karvonen on hurmaantunut raviurheilusta ja osallistunut maailmanmestaruuskisoihin.

– Raviurheilu on myös todella lähellä sydäntäni. Viimeisimmästä ravikokemuksesta on jo aikaa, mutta haluaisin vaikka heti valjastaa hevosen ja ajella menemään pitkin maita ja mantuja.

– Osallistuin vuosia tai oikeastaan vuosikymmeniä sitten, puolukan poiminnan maailmanmestaruuskisoihin Suomussalmella. En voittanut. Se kismittää vieläkin, Anne parahtaa virnistäen.

Ilo palvella

Omapajan palvelupäällikkönä Anne Karvosen tavoittaa kasvotusten Oulusta ja onlinessa ympäri maata. Ole reippaasti yhteydessä kaikenlaisissa yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Myös uudet asiakkaat toivotetaan ilolla Omapajan palveluiden piiriin.

– Asiakkaille haluan sanoa kiitokset luottamuksestanne. Teitä on ilo palvella ja tehdä kanssanne töitä. Jatketaan samaan malliin!