Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Lapin talvimatkailu

Työllistä kevytyrittäjiä sesonkiin!

Lappiin povataan tuplamäärää matkailijoita viime talveen verrattuna. Onko yrityksesi valmis tähän kasvuun? Me tarjoamme sinulle kustannustehokkaan mallin työllistää ja hallita kausityövoimaa.

Samoilla tai pienemmillä työnantajakustannuksilla parempaa palkkaa

  Työsuhde Kevytyrittäjyys
Työnantajan kustannukset 35,00 € 35,00 €
Bruttopalkka 22,91 € 35,00 €
Ennakonpidätys –5,73 € –8,75 €
Työeläkemaksu –1,64 € 0,00 €
Työttömyysvakuutusmaksu –0,33 € 0,00 €
Omapajan palvelumaksu 0,00 € –2,45 €
Nettopalkka 15,20 € 23,80 €

 

Palkkalaskelmataulukko on esimerkki ja laskettu näillä luvuilla: Veroprosentti 20. Työnantajan Tyel-maksu 18,15 %. Työnantajan sairasvakuutusmaksu 1,53 %. Työnantajan työttömyysvakuutusmaksu 0,52 %. Tapaturmavakuutusmaksu 2,50 %. Ryhmähenkivakuutus 0,06 %. Muut sivukulut arvioituna (palkanlaskentapalvelu, loma-ajan palkat, lomarahat, sairasajan palkat, työterveyshuolto, perhevapaa-ajan palkat, pekkasvapaat, arkipyhäkorvaukset, luontoisedut ym.) 30,00 %. Työntekijän Tyel-maksu 7,15 %. Työntekijän työttömyysvakuutusmaksu 1,50 %. Omapajan palvelumaksu 7 % arvonlisäverottomasta laskutuksesta. 

Fokus sesonkiin, ei raskaaseen taloushallintoon

Miten yrityksesi rakentaa kilpailuetua Omapajan kanssa?

Työllistä kustannustehokkaasti Ostamalla työtä Omapajan kevytyrittäjältä teet sen ilman työnantajan sivukuluja alihankintaperusteisesti. Tämä tarkoittaa sinulle edullisempaa työvoiman hankintaa ja samalla voit kuitenkin maksaa tekijälle työsuhteessa tehtyä työtä parempaa korvausta. Kilpailukykyä yrityksellesi, että tekijälle.
Kevennä hallintoa

Maksat kevytyrittäjän suorittaman työn verkkolaskulla. Isomman porukan työt yhdellä koontilaskulla.

Teetä työtä joustavasti Kevytyrittäjältä voit ostaa työtä joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Etsi asiantuntija Omapajan rekistereistä.
Vältä virherekrytointeja Omapajan kevytyrittäjän työllistäminen on ketterämpää perinteiseen työsuhteeseen verrattuna. Ostat työvoimaa laskulla ja kevytyrittäjä palkataan työsuhteen sijaan toimeksiantosuhteeseen. Omapajan kevytyrittäjät ovat motivoituneita ja yrittäjähenkisiä.
Omapaja huolehtii vakuutuksista Kaikki Omapajan kautta toimivat kevytyrittäjätä ovat vakuutettu tapaturma-, oikeusturva- ja vastuuvakuutuksilla.
Omapaja etsii osaajat Voimme etsiä ja tarjota kevytyrittäjiämme erityisesti vähäisempää ammattiosaamista vaativiin keikkatöihin.
rovaniemi-talvella
Enemmän kevytyrittäjiä, enemmän hyötyä

Työllistä 1, 6 tai vaikka 250 tekijää

Helppoa ja taloudellisesti järkevää niin yrityksellesi kuin tekijöillekin. Työllistäessäsi kevytyrittäjän minimoit sekä rekrytoinnin riskin, että taloushallintokulusi. Ja mitä isomman porukan työllistät, sitä enempi edut korostuvat.

Työllistäessäsi suuremman joukon kevytyrittäjiä, esimerkiksi kausityöhön, saat käyttöösi rajapinnan järjestelmäämme sekä koontilaskun, jolloin maksat koko tekijäporukan työt yhdellä laskulla. 

1
Yrityksesi solmii kumppanuuden kanssamme
Parhaissa kumppanuuksissa teemme työtä molempien yritysten sekä kevytyrittäjän hyväksi.
2
Ohjaat tekijät rekisteröitymään Omapajaan
Halutessasi saat meiltä myös yrityksesi ilmeen mukaisen rekisteröitymissivun.
3
Sovit työstä kevytyrittäjiesi kanssa
Kirjoita toimeksiantosopimus, jossa sovitte työn suorituksesta, hinnasta ja maksuajoista.
4
Maksa kevytyrittäjien työt laskulla
Työn tehtyään saat kevytyrittäjien työstä laskut tai koontilaskun. Me hoidamme loput.

Miten Omapaja tukee yrityksesi kasvua?

  •  Asiantuntijaneuvonta: Hyödynnä tiimimme asiantuntijoiden osaamista.
  • Verkosto: Pääset osaksi kevytyrittäjä-verkostoamme.
  • Joustavuus: Kevytyrittäjien työllistäminen toimintaasi on helppoa alustamme kautta, jolloin voit nopeasti reagoida markkinan muutoksiin.
  • Kustannustehokas tapa työllistää: Ei kallista taloushallintoa. Maksa kevytyrittäjien tekemät työt yhdellä laskulla ilman työnantajakuluja.
toiden-laskuttaminen-mobiililla

Omapajan kumppanuusverkostoa. Tervetuloa mukaan!

Helppous, tehokkuus, skaalautuvuus

Kumppaneiden kasvutarinoita

Jos kasvusi vaatii vahvaa kumppania, toivon, että harkitset Omapajaa tukenasi. Olisi ilo järjestää tapaaminen tai esittely, jossa voisimme keskustella tarkemmin siitä, miten voimme palvella yritystäsi.

Solmia Tiina Väisänen-1
Tiina VäisänenSolmia yrityspalvelut Oy

”Eihän mun ole tarvinnut tehdä juuri mitään.  – Kun teidän väylissä on jaettu tietoa Solmian tarjolla olevista työhommista, mikä nyt on tehty kahteen kertaan, niin sieltä on tullut ihan massiivisen paljon yhteydenottoja teidän palvelua käyttäviltä.” 

mari_karhumaa-seoptimi
Mari KarhumaaSeoptimi Oy

“Parhaimmillaan suhde kevytyrittäjien ja yrittäjien kesken on tasavertainen ja molempia palveleva ketterä kokonaisuus, jossa kummallakin osapuolella on tiettyä vapautta mutta myös vastuuta. Kevytyrittäjä ymmärtää toimeksiantajan menestyksen palvelevan myös hänen omaa menestystään.”

Pikaista tarvetta työvoimalle?

Jätä toimeksianto kevytyrittäjillemme ja saat nopeasti apukäsiä ja aina tarpeeseen. Maksat työsi laskulla ilman kallista taloushallintoa ja työllistämiseen sitoutumista. 

Kilpailuetua sesonkiin

Varaa online-esittely Omapaja kumppanuudesta!

Saavuta kilpailuetua ja rekrytoi motivoituneet itsensätyöllistäjät. Taloushallintosi kevenee ja tekijät ansaitsevat paremmin. Tukenasi Omapajan teknologia-alusta ja asiantuntijapalvelut.

 

Matti Jääskeläinen

KUMPPANUUDET

matti.jaaskelainen@omapaja.fi
044 3030 299