Minäite

Yritykselle, jolta löytyy osaamista, aikaa ja riittävästi halua talousasioidensa itsenäisempään hoitoon. Hoidat myynti- ja ostolaskut itse meidän hoitaessa kuukausittaiset alv- ja tulosraportoinnit sekä mahdollisen palkanlaskennan.

Tee itse ja säästä

Mikset tekisi itse, jos osaamista ja aikaa riittää. Sinun ei kuitenkaan tarvitse murehtia, että joutuisit vaille meidän apuamme. Me huolehdimme yrityksesi talouteen liittyvät kimurantimmat koukerot. Sinä voit huoletta keskittyä töidesi laskuttamiseen ja saataviesi ja ostolaskujen seuraamiseen. Kaikki tietysti paperittomasti.

Minäite-pakettimme on edullisin yrittäjyyspalvelumme ja soveltuu erinomaisesti aloittavalle yrittäjälle. Tästä on myös helppoa entisen kevytyrittäjän jatkaa ikioman yrityksen parissa.

Nämä hoidat itse oman aikataulusi mukaan

 • Minäite sisältää Netvisor -ympäristön yhteiskäytön kanssamme

 • Luot myyntilaskut Netvisorissa tai toimitat ne rajapinnan kautta järjestelmään sekä toimitat laskut asiakkaillesi verkko-, sähköposti- tai PDF e-Kirjetulostuksen kautta

 • Huolehdit myyntilaskujen muistutuksesta ja perinnästä

 • Tarkistat ja maksat ostolaskut Netvisorissa

Nämä me hoidamme kuukausittain

 • Netvisoriin saapuneiden ostolaskujen tiliöinti

 • Tiliotteiden tiliöinti 

 • Liiketapahtumien ja tositteiden kirjauskäsittely sekä lakisääteiset viranomaisraportit 

 • Matka- ja kululaskujen maksatus

 • Palkanmaksu sovittuna päivänä. 

 • Raportointi Netvisoriin sekä yhteenveto tärkeimmistä luvuista sähköpostiin

Muut sisältyvät palvelut

Vaikka itse paljon tekisitkin, niin olemme silti huomanneet, että nämä palvelut kannattaa jättää meidän huoleksemme ja toki palvelumaksuusi sisällyttäen.

 • Ennakkoverojen arviointi puolivuosittain
 • Tilinpäätös kerran vuodessa
 • Veroilmoitus kerran vuodessa

Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erillisveloituksella vertailutietojen syöttö.

Kiinnostuiko? Ota Kirsiin yhteyttä!

Hyödynnä paketin mukana tulevia työkaluja

Kirjanpito

Oikein ja ajallaan tehty automatisoitu, digitalisaatiota hyödyntävä kirjanpitomme on taloudellisen toimintasi perusta. Säästä aikaa, hermoja ja paperia.

Oli yrityksesi pieni tai suuri, niin hyödyntämällä automatisoitua palveluamme saat oikeita lukuja, oikeaan aikaan ja voit keskittyä turvallisin mielin omaan työhösi. 

Reaaliaikaisen toimintamme avulla yrityksesi myynti- ja ostoreskontran tapahtuvat siirtyvät suoraan kirjanpitoon. Myös kirjanpidon jaksotuksissa, vyörytyksissä sekä kulujen käsittelyissä tehdyt toimenpiteet siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon. 

 • Eroon tiedon manuaalisesta syöttämisestä
 • Reaaliaikainen talousseuranta ja porautuminen lukujen taakse
 • Nopeampi kuukauden lukitseminen
 • Lakisääteiset ilmoitukset suoraan järjestelmästä
Ostolaskut

Säästä aikaasi automaatiolla ja 100 % sähköisellä ostolaskujen käsittelyllä. Automatisoitu toistuvien ostolaskujen tarkastaminen ja hyväksyntä. 

Järjestelmämme vastaanottaa kaikki ostolaskusi sähköisinä. Sinä voit käsitellä kuitit ja tarkastaa laskut joko mobiilisti tai tietokoneella. Laskut siirtyvät automaattisesti sähköiseen arkistoon, mistä niitä on jälkikäteen helppo selailla ja etsiä.

Toistuvien ostolaskujen tarkastamista ja hyväksyntää voidaan helpottaa ja nopeuttaa automatisoinnin avulla. Asettamalla halutuille laskuille sääntöjä, saat toistuvat laskut siirtymään suoraan maksuvalmiiksi. Laskut siirtyvät suoraan kirjanpitoon, kun ne asiatarkastetaan ja tiliöidään. Näin myös kulujen seuraaminen reaaliajassa on mahdollista. 

Palkkahallinto

Hallitse henkilöstökustannuksia reaaliaikaisen tiedon avulla. Myös helpot työkalut työajanseurantaan sekä matka- ja kululaskuihin. 

Hallitse henkilöstökustannuksia reaaliaikaisen tiedon avulla. Voit analysoida ja ennakoida henkilöstösi työaikaa ja henkilöstökuluja. Järjestelmämme yhdistää palkanlaskennan, kirjanpidon ja työntekijän kirjaamat tiedot automaattisesti pitäen sisällään mm. seuraavat palvelut:

 • Palkkojen laskenta ja maksatus
 • Vuosilomien kertymien ja lomapäivien seuranta
 • Ay-jäsenmaksujen ja ulosottomaksujen pidätykset ja tilitykset
 • Raportoinnit ja viranomaisilmoitukset

Työntekijäsi voivat kirjata matkalaskut ja työaikansa mobiilisti. He näkevät reaaliaikaisesti kirjatun työajan, lomasaldon ja liukuman. 

Tulosseuranta

Ajantasainen tieto yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Kirjanpidon tuottamat raportit käydään asiakkaan kanssa läpi sovittujen toimintatapojen mukaisesti.

Yrityksen menestymisen edellytys on ajantasainen tieto yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Reaaliaikainen tieto auttaa myös ennusteiden laatimisessa sekä seurannassa.  Kirjanpidon tuottamat raportit käydään kanssasi läpi sovittujen toimintatapojen mukaisesti. Raporttipohjat ovat muokattavissa yrityksesi tarpeiden mukaan.  

Tulosraportit ovat luettavissa verkkopalvelussamme missä ja milloin tahansa.

Lisäpalveluna voimme tarjota työkaluja vaativampaankin johdon raportointiin. Mikäli yritykselläsi on tarve seurata esimerkiksi kustannuspaikkojen tai laskentakohteiden kannattavuuksia.

Tilinpäätös ja verotus

Lain ja yrityksen edun mukainen yhteenveto yrityksesi tilikaudesta. Tilinpäätös- ja kirjanpitotiedot ovat saatavissa sähköisessä palvelussamme missä ja milloin tahansa. 

Tilinpäätös sisältää:

 • Tuloslaskelma
 • Tase
 • Liitetiedot
 • Tilinpäätöstulosteet
 • Veroilmoitus
 • Aineiston toimittaminen tilintarkastajalle.

Järjestelmässämme voit hankkia allekirjoitukset tilinpäätöksen asiakirjoihin 100 % sähköisellä käsittelyllä. Yhteydet verottajan palveluun ja sähköiset lomakkeet helpottavat viranomaisvelvoitteiden täyttämistä. Myös tuloveroilmoitukset voidaan lähettää verottajalle sähköisesti suoraan ohjelmistostamme. 

Tilintarkastajalle voidaan luoda oikeudet ja pääsy yrityksesi tietoihin ja näin tarkastaja pääsee helposti perehtymään yrityksesi lukuihin suoraan päätason raporteilta. Tilintarkastajan työtä auttaa sähköinen tilikausiarkisto, josta kaikki asiakirjat löytyvät. 

Myyntilaskutus ja seuranta

Luo ja lähetä laskuja helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Valmiit asiakas- ja tuoterekisterit. Automatisoitu toistuvien laskujen lähetys, muistutukset sekä perintä.

Helpota arkeasi tehokkaammalla myyntilaskutuksella. Pääset laskuttamaan nopeammin, kun asiakas- ja tuoterekisterit ovat valmiiksi saatavilla. Voit luoda ja lähettää laskuja helposti ajasta ja paikasta riippumatta.

Laskut on mahdollista lähettää joko verkkolaskuna, tulostuspalvelun kautta tai sähköpostitse. Toistuvien laskujen lähetys voidaan automatisoida järjestelmässämme. Myös muistutukset ja perintä hoituu järjestelmämme kautta.

Tiedot laskutuksesta siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon ja kaikki tiedot ovat reaaliaikaisesti hyödynnettävissä muun muassa kassavirtaennusteissa. Jos käytössäsi on oma laskutusjärjestelmä, laskujen tuonti järjestelmäämme on mahdollista teknisen rajapinnan kautta.  

Talouden seuranta ja suunnittelu *

Tehokkaampaa taloudenseurantaa. Suunnittele ja toteuta täsmällisempää budjetointia sekä laadi taulukoista ja graafeista helposti seurattavia tulosennusteita. *Erillinen lisäpalvelu. 

Miksi Omapajan yrittäjyys

Edelläkävijän matkassa on turvallisempaa
Näemme yrittäjyyden ja tilitoimistomaailman uudella tavalla ja löydämme ylivoimaisia toimintatapoja sinun parhaaksi. Seuraamme tiiviisti toimintaympäristöä ja kehitämme uusia toimintamalleja, jotta liiketoimintasi olisi sujuvampaa.
 
Aito kumppanuus ja lisäarvon tuottaminen
Rahat pois -mentaliteetti ei ole meidän tapamme toimia. Olet aina aito kumppanimme ja kuljemme yhdessä kohti tavoitteitasi. Haluamme perehtyä liiketoimintaasi, jotta voimme tarjota yrityksellesi parhaita mahdollisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluja.
 
Jatkuvuuden ja kasvun turvaaminen
Mitä paremmin yrityksesi pärjää, sitä paremmin mekin pärjäämme. Pidämme huolta omasta osaamisestamme, jotta voimme tuottaa yrityksellesi lisäarvoa ja auttaa yritystäsi keskittymään omaan liiketoimintaan.