Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi
Rekisteröidy

Luo ensimmäinen laskusi alle 5 minuutissa!

Liity tuhansien kevytyrittäjien joukkoon laskuttamaan työtäsi helpommin ja turvallisemmin.

Luo ilmainen tili

Turvallinen startti yrittäjyyteen

Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi yksin. Varaa ilmainen 15 minuutin starttikeskustelu.

Varaa keskusteluaika

maalampoporaus-rototec

Laskuta Rototecille tekemäsi työt Omapajan kevytyrittäjänä

Rekisteröitymällä Omapajan kevytyrittäjäksi voit helposti ja nopeasti laskuttaa kaikki Rototec Oy:ltä saamasi toimeksiannot. Voit huoletta keskittyä työhösi, sillä Omapaja hoitaa työsi laskutuksen, kirjanpidon ja vakuutukset puolestasi.

Näin laskutat työsi

rekisteroidy_icon
1. Rekisteröidy​
Rekisteröidy Omapajaan yllä olevalla lomakkeella.​
sovi-tyo_icon
2. Tee sopimasi työ​
Tee Rototec Oy:n kanssa sopimasi toimeksianto.
laskuta_icon
3. Laskuta tehty työ
Laskuta toimeksianto laskutusjärjestelmässämme.
saa-palkka_icon
4. Saa työstäsi palkka
Suorittamasi työ maksetaan sinulle palkkana tilillesi.​

Keskity olennaiseen

Omapaja hoitaa työsuoritustesi laskuttamisen. Teet työsi yrittäjämäisesti, vaikka toimitkin ilman omaa y-tunnusta. Sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät suorittamasi työn Omapajan laskutusjärjestelmään. Muutoin voit rauhassa keskittyä työhösi.

rototec_Lasse_peukku

Miksi Omapaja?

Omapaja hoitaa palkanmaksusi Rototec Oy:n työkeikoilla Omapaja laskutuspalvelu hoitaa työsuoritustesi laskuttamisen. Teet työsi yrittäjämäisesti, vaikka toimitkin ilman omaa y-tunnusta.

Sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät suorittamasi työn Omapajan laskutusjärjestelmään.

Rekisteröitymällä Omapajaan voit toimia yrittäjämäisesti myös muilla aloilla ja laskuttaa työsi samoilla Omapajan tunnuksilla.
Mitä laskutus Omapajan kautta maksaa? Omapajan palvelumaksu on 5-7% laskuttamastasi summasta. Omapajassa yrität turvallisesti! Palvelumaksusi sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutuksen.

Omapajassa ei ole kiinteitä kuluja eikä kuukasimaksuja. Silloin, kun sinulla ei ole työtä ja et laskuta, sinulla ei ole kulujakaan.

Palvelumaksu sekä vakuutusmaksut ovat vähennyskelpoisia sinun omassa verotuksessasi.
ALV-velvollisuus Toimiessasi Omapajan kevytyrittäjänä toimintasi on arvonlisäverovelvollista. Alv-kanta tulee merkitä laskuihin.

Omapaja huolehtii veron ilmoittamisesta ja maksamisesta puolestasi.
Miksi tehdä työtä Omapajan kevytyrittäjänä? 1. Työapuasi on helpompi ostaa
1. Sinulla on mahdollisuus ansaita paremmin
2. Voit tehdä töitä kenelle haluat.

Omapaja kevytyrittäjänä työn tekeminen on helppoa! Sovit asiakkaasi kanssa laskutettavan työn, teet työn ja laskutat sen sovitusti. Omapaja maksaa palkkasi tilille. Kevytyrittäjyyden etu on työnteon helppous ja joustavuus. Omapaja kevytyrittäjänä voit tehdä yhtä näppärästi töitä kenelle tahansa, niin yritykselle kuin yksityisellekin! 

Sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät palkanmaksutietosi Omapajan laskutusjärjestelmään ja luot tekemistäsi töistä laskut. Muuten voit keskittyä huoleti työntekoon.
Toimintasi on vakuutettu Omapajan palvelumaksuun sisältyy vakuutukset toiminnallesi. Omapajan kautta olet vakuutettu ryhmätapaturmavakuutuksella, joka kattaa Omapajan kautta laskutettavissa töissä sattuneet tapaturmat. 

Omapaja Oy ottaa tekijöille Fennian kautta ”Rototec-kevytyrittäjien ryhmävakuutuksen”. Vastuuvakuutuksen vakuutusmäärä on 1 000 000 € ja omavastuu 600 €. Vakuutettuina ovat kaikki Omapaja Oy:n kautta laskuttavat kevytyrittäjät Rototec-sopimuksen perusteella laskutetun työn osalta. 

Omapaja ottaa vakuutukseen Työn kohde YT3016 laajennuksen, vakuutusmäärä 50 000 € / kevytyrittäjä ja omavastuu 600 €. Tämä laajennusosa korvaa työn kohteelle aiheutetun vahingon.
Omapaja_logo_tunnus
rototec_logo_green_web