Skip to content
Soita meille: 044 4100 500Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@omapaja.fi

Mestariksi Prime Salesin dream teamiin!

Kumppanimme Prime Sales Oy kokoaa nyt uutta myynnin DREAM TEAMIA. Hae mukaan ja laskuta myyntityösi tuottavasti Omapajan kevytyrittäjänä. 

Etätyö, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere

Haluamme mukaan kovista kovimmat, joten tuo meille vertailukelpoinen myyntimääräsi, ansiosi tai nykyinen palkkiomallisi, niin me rakennamme sinulle mallin, jolla pääset tienaamaan ENEMMÄN KUIN AIEMMIN. Eli nyt voit täysin aidosti kilpailuttaa palkkiotasosi ja samalla tulla tekemään myyntiä sen aidon ja alkuperäisen myyntipumpun kanssa. Ja meillä myynti tehdään puhelimessa, joten luurin pitää nousta rivakasti, mutta eipähän tarvitse seistä päiviä pitkiä missään vesisateessa huonolla liksalla.

Haluamme, että Sinulla on kokemusta ja näyttöjä myynnistä ja siksi maksamme tässä tiimissä myös kovaa liksaa. Pääset tekemään myyntiä sekä uusille että nykyisille asiakkaille, joka mahdollistaa todella kovan ansiotason. Tuotteena on sähkösopimukset sekä niihin liittyvät oheispalvelut, joten kokemus sähkösopimuskentästä katsotaan eduksi.

Tähän tiimiin tarvitaan näyttöjä, voittamisen halua ja osaamista. Muissa tiimeissämme on tilaa opetella myyntiä, mutta tässä tiimissä lähdetään heti F1-auton rattiin, joten valmius pitää jo olla. Matkan varrella annamme tietenkin valmennusta ja teemme hyviä varikkopysähdyksiä, mutta odotamme Sinulta valtavaa halua onnistua ja ansaita.

Isoja onnistumisia juhlitaan isosti ja ajan saatossa on myös mahdollisuus siirtyä myynnin valmennuksen tehtäviin, jos ne kiinnostavat, mutta ensin myydään ja myydään nimittäin isolla kädellä.

Hakeminen

 

Haku päättyy 29.8.2023, mutta mitä nopeammin pääsemme neuvottelupöydän ääreen, niin sitä nopeammin sinä pääset tienaamaan! Tee fiksu päätös ja siirry työelämässäsi eteenpäin!

Myyntityötä kevytyrittäjänä

  • Prime Salesin myyntityö soveltuu sinulle erinomaisesti, jos pystyt suorittamaan myyntityötä itsenäisesti
  • Haluat kantaa vastuun tekemästäsi työstä
  • Haluat maksimoida tulosi ja tienata enemmän
  • Kevytyrittäjyys vaatii sinulta enemmän vastuuta, mutta tuo mukanaan jopa 60% paremmat tienestit.

  • Kevytyrittäjänä olet itsenäinen yrittäjä, etkä ole työsuhteessa Prime Salesiin. Sovit työstä erikseen Prime Salesin kanssa.

  • Vaikka et olekaan suorassa työsuhteessa Prime Salesiin, niin edustat kuitenkin heidän yritystään. 

Prime Sales mahdollistaa etenemisen uralla ja kasvamisen yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi. Yritys työllistää 140 myynnin ammattilaista ympäri Suomea sekä konttoreilla että hybridityössä, mutta olemme kaikki yhtä isoa tiimiä, josta löytyy nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa varmuutta.

Prime Salesille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo heidän hoitavan taloutensa ja velvoitteensa moitteettomasti. Yritys on myös ASML:n Reilun pelin-jäsen. 

Tienaa enemmän kuin aiemmin

Lähetä hakemus

Yhteistyössä

Prime_Sales_logo_web
Omapaja_logo_tunnus