Skip to content
omapaja-muusikko

Kevytyrittäjän työterveys

Omapajan kevytyrittäjänä sinun on mahdollista saada itsellesi työterveyspaketti 19 eurolla / kk.

Työterveys kevytyrittäjälle 19€/kk

Omapaja on neuvotellut työterveyskumppani Heltin kanssa Omapajan kevytyrittäjille soveltuvan työterveyspaketin. Tekemällä sopimuksen Heltin kanssa työterveyspaketista, pääset hyödyntämään Heltin tarjoamia työterveyspalveluita.

Heltin Kevytyrittäjän työterveyspaketti maksaa sinulle 19 euroa kuukaudessa. Lisäksi Heltti veloittaa sinulta kertaluonteisen 120 euron avausmaksun sopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Palvelun laskutuksesta ja hinnoittelusta vastaa työterveys Heltti.

Etkö ole vielä Omapajan kevytyrittäjä?

5 minuuttia, homma on hoidettu ja olet valmis laskuttamaan! Luo ilmainen tili palveluumme.

Nämä palvelut sisältyvät työterveyspakettiisi:

Työkykypalvelut

Henkisen kapasiteetin ja hyvinvoinnin kysely, sisältäen sähköisen terveystarkastuksen

  • Vuosittainen sähköinen henkisen kapasiteetin ja hyvinvoinnin kysely. Yksilöllinen hyvinvointipolku määritellään kyselyn tulosten perusteella.

Yleiset hyvinvointikampanjat ja -tapahtumat

  • Heltin hyvinvointikampanjat, webinaarit ja tapahtumat, jotka ovat avoimia kaikille Heltin jäsenille.

Mental Toolkit -hyvinvointikirjasto

  • Mental Toolkit- hyvinvointikirjasto ja digivalmennukset mm. stressinhallintaan ja itsensä johtamiseen.

myHeltti-palvelu

  • Heltin Online-palvelu.

Etäsairaanhoitopalvelut

Etäterveysneuvonta, ohjaus ja hoidontarpeen arvio

  • Työntekijä voi olla yhteydessä Heltin hoitajiin kaikissa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä myHeltin ja HelttiLinjan kautta. Heltin hoitajat tekevät myös hoidontarpeen arvioin ja ohjaavat työntekijät suoraan oikeille asiantuntijoille ja määrittävät mahdollisuuden etähoitopalveluihin.

Yleislääkäritason etäsairaanhoito

  • Etätapaamiset puhelimen, chatin ja videon välityksellä. Heltin ammattilaiset tekevät mahdollisuuksien mukaan etänä diagnoosin, antavat lisäohjeita ja terveysneuvontaa sekä kirjoittavat sähköisiä reseptejä. Työterveyshuollon ammattilaiset, jotka ovat mukana etähoitopalveluissa, ovat sairaan-/työterveyshoitaja, työterveys-/yleislääkäri, työterveyspsykologi ja työfysioterapeutti.

Työterveyspaketin 19 euron kuukausihinnalla voit siis käyttää rajoittamattomasti Heltin etäsairaanhoitoa sekä terveysneuvontaa. Etäterveyspalvelut ovat käteviä, sillä sinun ei tarvitse mennä terveyskeskukseen jonottamaan omaa vuoroasi ja nykyään jopa 76% terveysasioista hoituu etänä. Heltin etäpalvelut toimivat valtakunnallisesti. 

Muut Heltin työterveyspalvelut ovat käytössäsi ja ne veloitetaan erikseen käytön perusteella. Näitä palveluita ovat fyysinen sairaanhoito, tutkimukset, hyvinvointivalmennukset jne. Näet ajantasaisen hinnaston Heltin palvelusopimuksesta. Fyysisissä toimenpiteissä käytettävissäsi ovat Heltin toimipisteiden lisäksi Heltin yhteistyökumppanit Aava ja Mehiläinen.

Aloita työterveyspalvelun käyttö

Kun olet allekirjoittanut sopimuksen sähköisesti, saat sähköpostitse käyttöohjeet ja kirjautumisohjeet MyHeltti-portaaliin. 

Kysyttävää?

Jos sinulla heräsi kysyttävää Heltin työterveyspaketista, voit olla yhteydessä Heltin yhteyshenkilöön:

Aino Siippainen,
aino.siippainen@heltti.fi
040 8235 393