Skip to content
jobile-tausta

Hanki lisätuloja ja työkokemusta vaivattomasti Jobile-alustapalvelussa!

Saadessasi töitä Jobile-palvelun kautta voit laskuttaa ne helposti Omapajan kevytyrittäjänä. Jobile x Omapaja on sinulle erinomainen keino ansaita lisätuloja kesätyönä ja opiskelun ohessa

Helppo tapa ansaita itsenäisesti

Omapajan kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse itse huolehtia kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, verotuksesta ja viranomaisilmoituksista. Asiakkaasi puolestaan maksaa vain lähettämäsi laskun, eikä hänen tarvitse huolehtia maksuista, joita liittyisi esim. palkanmaksuun. Kevytyrittäjänä sinun on mahdollista ansaita paremmin, kuin perinteisenä palkansaajana.
rekisteroidy_icon1. Rekisteröidy​Liity palveluun, saat laskutustunnukset heti käyttöösi.
sovi-tyo_icon2. Tee sopimasi työ​Täydennä omat henkilötietosi laskutuspalveluun.
laskuta_icon3. Laskuta tehty työTee Jobilen kautta saamasi työ ja laskuta se Omapajan kautta.
saa-palkka_icon4. Saa työstäsi palkkaSuorittamasi työ maksetaan sinulle palkkana tilillesi.​
”Mietin, että miksi odottaisin siihen asti, että valmistun, kun voin aloittaa työt nytkin? Yksi tuttava suositteli minulle kevytyrittäjäksi ryhtymistä ja lähdin kokeilemaan” - Aleksi Noponen
personal_trainer-aleksi_noponen-1
Aleksi NoponenOpiskelija, personal trainer

Miksi Omapajan kevytyrittäjyys?

Miksi tehdä työtä Omapajan kautta?

1. Työapuasi on helpompi ostaa
2. Sinulla on mahdollisuus ansaita paremmin
3. Voit tehdä töitä kenelle haluat.

Omapajan laskutuspalvelun asiakkaana voit helposti laskuttaa Jobilen kanssa sopimasi työt, eikä tästä koidu toimeksiantajalle vaivaa.  Toimeksiantajan on helppoa ostaa sinulta työtä, koska välillenne muodostuu toimeksiantosuhde, ei työsuhde. Hän saa työstäsi pelkän laskun maksettavakseen.

Voit myydä osaamistasi useille toimeksiantajille ja mikä tärkeintä, Omapajaan rekisteröityneenä käyttäjänä voit tehdä työtä myös muille toimialoille.

Omapaja hoitaa palkanmaksusi

Laskuttaessasi työtehtävät Omapajan laskutuspalvelun kautta voit suorittaa työsi yrittäjämäisesti, vaikka toimitkin ilman omaa y-tunnusta.

Sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät palkanmaksutietosi Omapajan laskutusjärjestelmäämme ja luot tekemistäsi töistä laskut. Muuten voit keskittyä huoleti työntekoon.

Mitä laskutus Omapajan kautta maksaa?

Omapajan palvelumaksu on 7%  laskuttamastasi summasta.

Omapajassa ei ole kiinteitä kuluja eikä kuukasimaksuja. Silloin, kun sinulla ei ole työtä ja et laskuta, sinulla ei ole kulujakaan.

Palvelumaksu sekä vakuutusmaksut ovat vähennyskelpoisia sinun omassa verotuksessasi.

Toimintasi on vakuutettu

Omapajan laskutuspalvelussa palveluusi sisältyvät myös tapaturma- ja vastuuvakuutuksen.

Alle 8 063,57 euron (vuonna 2021) vuosityötuloilla sinun ei tarvitse ottaa eläkevakuutusta, jolloin laskutuksestasi käteen jäävä summa on suurempi, mutta työstä ei kerry eläkettä.

Jos vuosityötulosi ylittävät 8 063,57 euroa, sinun täytyy ottaa lain vaatima yrittäjän eläkevakuutus. Eläkevakuutuksen hallinnointi voidaan halutessasi siirtää Omapajalle.

Laskuta Jobilen keikat nyt

Yhteistyössä

Jobile logo
Omapaja_logo_tunnus